Snap

Mijn idiale vakantie

Mijn idiale vakantie ;) Om mee te beginnen, moet ik eerlijk zijn dat ik nog nooit op vakantie ben geweest maar wel echt een droom vakantie

 Zo ziet mijn droom vakantie eruit:

Samen met mijn vriend er even tussenuit ( de kleine even lekker naar oma en opa ) naar een lekker warm land met hagel witte stranden en een hemel blauwe zee een zon die mooi hoog aan de hemel staat en daardoor de temperatuur perfect is , savond is het iets afgekoeld maar alsnog heerlijk om een lange strandwanding te maken en de zon onder te zien gaan terwijl we op een kleedje op het strand zitten en nog uren kletsen over van alles en nog wat. Als de zon onder is dan lekker naar de sterren hemel kijken en even helemaal wegdromen ( nog net niet in slaap vallen hihi ) , verder zou ik lekker de oude  plaatsjes bezoeken en daar veel monumenten en mooie plekken bezoeken , heerlijk uit eten en verder vooral heel veel genieten !!