Snap

Mama's, ken je dat gevoel?

Een nachtje lekker doorhalen, met je favoriete films, serie of je favoriete fles wijn?

De volgende ochtend wakker worden, op de klok kijken en denken: 'Ik hoef vandaag helemaal niets' terwijl je je omdraait en de deken nog eens half over je hoofd trekt om vervolgens nog even lekker weg te dommelen. Dat er, rond een uur of tien, wanneer je heerlijk uitgeslapen bent, een dienblad naast je op bed wordt neergezet en de geur van verse koffie en warme croissantjes al je zintuigen op scherp zet. Nadat je dit aangename ontbijt hebt veroverbert neem je een lange en uitgebreide warme douche, of als je die luxe hebt, een heerlijk lang warm bad. Daarna trek je je mooiste outfit aan en verzorg je jezelf op en top om vervolgens de stad in te duiken om met je vriendinnen uitgebreid te lunchen. Om daarna natuurlijk nog even uitgebreid te gaan shoppen. Alleen voor jezelf, want boodschappen hoeven niet gehaald te worden, daar zou je wederhelft voor zorgen. Ook voor het avondeten, overigens. Wanneer je moe en voldaan je hakken uitschopt wanneer je aan het einde van de middag thuis komt en neerploft op de bank, zie je dat het complete huishouden ook al is gedaan. Met een brede glimlach neem je het bord aan met -jawel- je lievelingsmaal wat je wederhelft voor je heeft bereid. De woorden 'Ik doe vanavond de kinderen, dan kan jij lekker vroeg je bed in kruipen met een goed boek' maakt je dag helemaal volmaakt en af.

Ken je dat gevoel? Nee? Ik ook niet. 

6 jaar geleden

Geniet er lekker van dat heb je verdient!

6 jaar geleden

Dit weekend was mijn zoontje voor het eerst met zijn vader mee. Ik heb uitgeslapen tot 12 uur(!). En lekker dat ik het vond haha. Ik werd wel even op de gebruikelijke tijd wakker, maar kon mijn gedachten toen heel snel weer verzetten... Oh nee hij is er niet. Omgedraaid en ZZZ. Ik had verwacht dat het me iets moeilijker af zou gaan, haha!

7 jaar geleden

Nou dat zou toch wat zijn!! Ik die het al alleen voor de ochtend.. Of mn avind eten bereid.. Of de kids naar bed brengen.. Of lekker shoppen maar helaas hier ook een droom;)

7 jaar geleden

Hahahahahahahahah ???????????????????????? Nee ken ik ook niet????????????