Snap

mama zijn we nu beroemd :D

een super leuke foto shoot van hello fresh via mama plaats. en dan zie je jezelf en gezin ook hier langs komen

Hoe leuk is dat toch om iets te winnen. 

Ik vermoed dat iedereen dat wel leuk vind en wij ook. Maar om te winnen zul je dus wel dingen moeten doen , want anders kan je niet winnen. 

Zo doen we ook al jaren trouw mee met win en test acties op mamaplaats, we hebben nog steeds stille hoop om toch is zon mooie electrische bakfiets te winnen. 

Ach hoop doet leven en dus genieten we ervan. 

Affijn we zijn heel trouw hello fresh lid en toen mamaplaats dus met deze actie kwam leek me dat ook wel echt super leuk. 

Zo gezegt zo gedaan netjes aangemeld geen verwachtingen en dus stille hoop.

Dan word je gebeld , mogen we langs komen... ?

UHHH ja tuurlijk super leuk alleen uhhh we krijgen dus over paar dagen andere eettafel en zitten midden in een badkamer verbouwing echt overal troep stof zooi enz enz. Nou de fotograaf is erg creatief die maakt er vast wat moois van. Dus ja ze komt vrijdag jongens. 

Oeps vergeten mijn man en oudste zoon zouden dus dat weekend net weggaan ..

uhhh nou we bellen even terug... Nou weet je als hij het niet red dan gaan jullie 3 op de foto komt vast goed vertelde de dame van hello fresh.

En dan is het zover het is eten is op tijd klaar fotograaf boud wat statieven op en wat flitslampen en dan mogen we dan toch gaan eten .

HAHAH das heel raar hoor gewoon gaan eten met een camera op je neus . Onze drie kinderen vonden dat echt heel bijzonder en gingen vooral voor de show. We kregen wat opdrachtjes kwebbelde met de fotograaf en zo verliep ons diner anders dan anders maar een hele ervaring rijker. 

omgedoopt tot herinnering aan onze oude tafel :)

en op 23 sept verscheen daar onze foto met onze tekst op de blog van hello fresh. 

http://lp.hellofresh.nl/40smaken

en toen ik zo juist hier nog even bij de winacties aan het lezen was bij reacties zag ik ons ook hier in beeld. Hoe leuk is dat. 

Natuurlijk de kinderen laten zien, zoooooow mam nu zijn we echt beroemd he . Ja schat nu zijn we echt een beetje beroemd.

Ik hoop dat ze nog beetje kunnen slapen met hun starralures