Snap

Long time no blog...

Anderhalf jaar geleden sinds mijn laatste blog. Hoog tijd voor een update!

Mijn laatste blog dateert van januari 2016, anderhalf jaar geleden dus. Hoog tijd voor een update!

Het is een hectische periode geweest. Gelukkig heb ik inmiddels mijn studie afgerond en ben ik basisarts. Het waren overvolle weken als co-assistent met daarbij nog bijbaan, huishouden en natuurlijk kind. Het is het wel allemaal waard geweest, maar ik ben ook blij dat ik nu nog maar 38 uur per week maak!

Izzy wordt volgende maand al 3 jaar. Ik heb een aantal blogs gewijd aan haar scheelzien. We plakken nog steeds één oogje af en gaan iedere 2 maanden op controle. Ze heeft al een intake gehad voor de operatie, die zal waarschijnlijk snel volgen na de volgende controle in oktober. 

Het afgelopen anderhalf jaar heeft natuurlijk ook weer bol gestaan van mijlpalen. Ze liep met 16 maanden los, waarschijnlijk pas zo 'laat'  omdat ze dus geen diepte ziet. Nog steeds valt ze regelmatig waardoor ze ook regelmatig onder de blauwe plekken zit. Gelukkig is het daardoor wel een harde geworden ;)

Verder praat ze volop. Ze houdt eigenlijk geen moment haar mond, heel leuk maar soms ook heel vermoeiend! Ze slijt haar dagen al zingend en kwebbelend. Behalve op de peuterspeelzaal. Hier gaat ze sinds oktober naar toe. Vooral in het begin was het voor haar behoorlijk wennen. Als papa wegging kwamen er iedere keer toch weer traantjes. Na een uurtje kwam ze dan los en ging ze met haar vriendinnetjes spelen. Net voor de zomervakantie was ze echt goed gewend en ging ze met heel veel plezier er naartoe. Benieuwd hoe dit vanaf volgende week zal gaan..

Haar favoriete hobby is zwemmen. Ondanks onze drukke schema's hebben we wel nog een aantal midweekjes weg kunnen doen, meestal naar Center Parcs. Vaste prik is dan 2 keer per dag zwemmen. Na zo'n midweekje zijn we dan eigenlijk vooral gesloopt in plaats van uitgerust ;) Izzy heeft dan wel optimaal genoten en dat is waar het allemaal om draait natuurlijk.

Op dit moment zijn we bezig met zindelijkheidstraining, daarover binnenkort meer.

Feels good to be back :D