Snap

Liefde is het allerbelangrijkste

De laatste tijd lees ik overal wat het beste is voor je kind en daarbij worden sommige moeders niet gespaard. Die opmerkingen....

maar is één ding niet het allerbelangrijkste? Liefde! Zonder liefde kan een kind niet leven. Zonder die knuffels, de kusjes en complimenten wat zou er van je kind terecht komen?

Ik zag deze test voorbij komen en vond hem zo mooi.  Dit is precies wat ik denk! Een happy mommy zorgt voor een happy child! De ene doet dat met borstvoeding. Ik vond dat heerlijk en werd daar heel blij van. Maar bij een ander lukt het niet en geeft de fles. Lekker belangrijk. Als jij je maar goed voelt! Want een happy mommy zorgt voor een happy child. 

En het troosten van je kind? De ene voelt zich beter bij de ene methode dan de ander. Zolang zij jouw liefde voelen...

Voed je kind. Zorg dat je kind slaapt en kleding heeft... maar bovenal zorg dat je kind weet dat hij geliefd is. Daar groeit hij van. En tips? Tuurlijk zijn die welkom als je de mama maar in haar waarde laat. 

Liefde is het woord. Liefde voor je kind maar ook voor de mensen om je heen. Daar wordt de wereld een stuk mooier van. :-)

Heb jij de test van de foto gedaan? Ik ben benieuwd naar jouw antwoorden. Kijken hoeveel liefde daar in zit. :-)

8 jaar geleden

Liefde is een voorwaarde om te kunnen groeien en zeker om te kunnen bloeien. Mijn kind krijgt veel liefde en ik krijg veel liefde terug. Een sterkte twee-eenheid. Kinderen met te weinig liefde of waardering, houden daar waarschijnlijk hun hele leven last van. Daarom wil ik heel bewust aandacht voor mijn kind hebben en haar nooit veroordelen. Ik laat haar weten en spreek ook uit hoe trots ik op haar ben.

8 jaar geleden

dank je. :-)

8 jaar geleden

Dank je wel! Liefde is zo belangrijk

8 jaar geleden

Ja dat heb ik ook gelezen. Bizar!