Snap

Lekker vrij dagje!!!

Een heerlijke dag samen met mijn meisje op de camping. En wat doe je dan?? JUIST.... genieten!

In het midden van Nederland staan wij op een camping. Daar hebben wij een chalet die mijn man zelf gebouwd heeft jaren geleden. Wij genieten hier zo goed als elk weekend van ons gezinnetje.

Op maandag ben ik altijd nog lekker vrij en kunnen we vaak nog een poosje op de camping blijven met z'n 2en terwijl Papa gaat werken. Zo ook vandaag.

Vanochtend om 8 uur begon onze dag mooi op tijd, Daniek en ik lekker een broodje gegeten daarna lekker gespeeld samen en daarna even de boel opgeruimd. 

Tegen het middag eten gingen we naar tante Jannie (een lieve vrouw die ook bij ons op de camping staat) zij had erg lekkere pannenkoeken gemaakt voor een aantal kinderen op de camping waaronder ook Daniek en mama mocht ook lekker mee eten. En laat nou net pannenkoeken het lievelingseten zijn van Daniek dus dat was smullen geblazen.

Na het middagslaapje lekker met mama naar de speeltuin geweest. Daniek heeft de glijbaan ontdekt, mama vind het nog wel een beetje spannend maar toch laat ik haar lekker de gang gaan en geniet van haar terwijl zij zoveel geniet. Na bijna een uur in de speeltuin te hebben gespeeld word Papa gespot op de camping en gaan we lekker samen eten en sluiten de dag daarna af met een lekker bad. 

Wij hebben weer een erg leuke dag samen gehad we hopen dat jullie dat ook gehad hebben!