Snap

Jojanneke van den Berge zwanger!

Misschien ken je haar wel: presentatrice en PowNews journaliste Jojanneke van den Berge. Ze mag zichzelf nu ook officieel toekomstige mama noemen... Meer >>

Misschien ken je haar wel: presentatrice en PowNews journaliste Jojanneke van den Berge. Ze mag zichzelf nu ook officieel toekomstige mama noemen, want ze is namelijk zwanger van haar eerste kindje. Dit heeft haar vriend - voormalig wielrenner en journalist Thijs Zonneveld - enkele dagen geleden onthuld.


Busy mom Jojanneke

Het is nog onduidelijk wanneer Jojanneke van den Berge precies is uitgerekend, en wat het geslacht is van het toekomstige kindje. Het stel gaat er beide 100% voor om een fijne en goed functionerend gezin te zijn. "Ik hoop kinderen met een drukke baan te kunnen combineren, al zal dit in de praktijk best moeilijk zijn", aldus de presentatrice.


Plotsklaps?

De onthulling door haar vriend op een feestje kwam redelijk onverwacht. "Nou, je ziet het", zei hij bij binnenkomst en terwijl hij naar het buikje van zijn vriendin wees. In januari van dit jaar onthulde de presentatrice al dat ze nog altijd - buiten een carrière - haar kinderwens wil nastreven. Dat merken we nu, inderdaad!

Veel babygeluk, happy couple!