Snap

Jij bent wie je bent..

Even een inkijk in mijn gedachten... heb hier 2 banjers in productie..

Je ligt lekker te slapen.. je doet het zo goed! Je bent niet zoals een ander kind. En dat geeft niet. Ik hou van je zoals je bent.

Je bent soms over - enthousiast. Dat is soms lastig. Voor mij maar ook voor jou. We moeten daar onze weg in vinden. Het komt goed. Je bent wie je bent.

Je bent gek met papa. Altijd de deur voor papa open doen als hij thuis komt van het werk. Nieuwe autootjes kopen die je nog niet had. Van de woonkamer/huis een speelgoed-rommel maken. En als ik savonds niet thuis ben..  dan lig je lekker bij papa in bed. En dan ruim ik je jullie rommel nog op als ik thuis kom..

Je hebt soms je oren op de verkeerde plek zitten lijkt het wel. En als ik nog meer moet doen is dat best frustrerend als je niet luisterd. Het spijt me als ik dan boos op je word. Het spijt me als ik even geen geduld meer heb.

Je hebt geen negatieve kanten. Laat dat duidelijk zijn. Natuurlijk ben je niet (zoals iedereen) altijd aardig. Je wilt graag alles weten. Wat, waarvoor, waarom, hoe en ga zo maar door. Je hoort iets en je pakt het gelijk op in je eigen wereldje wanneer je aan het spelen bent. Je fantasie is vaak erg grappig!

Je broertje. Jij bent grotendeels zijn voorbeeld. Hij doet je na. Bijna alles wat jij doet wil Hij ook. Hij luistert naar je. Hij wil bij je zijn als jij je niet lekker voelt. Hij kruipt bij jou in bed als ik een verhaaltje voor lees. Hij speelt graag samen met je. Ook hij houd van jou.

Jij. Jij bent jezelf. Wij willen en moeten soms de weg vinden om met jou leven. Wij leren ook elke dag weer hoe we dingen anders hadden of kunnen doen. Het is geven en nemen. Wat de ene keer beter gaat dan de andere keer. Vergeef me als ik niet het juiste doe. Ik ben ook nog "in opleiding" Het spijt me als ik geen sorry tegen je heb gezegd wanneer je daar recht op had.  Ik doe me best me grote kleine man!