Snap

Jeej or neej: Ipad als redmiddel als je rust wil...

Ja hoor, ik heb er weer een: de Ipad als middel gebruik zodat je kids even rustig zijn. En jij lekker even naar de wc kunt.

Of een rondje sociaal doen, of even een half uurtje Candy Crushen. 

Hierbij bedoel ik niet je kids op de Ipad zetten om functionele klussen in huis te doen als koken/wassen/stofzuigen... Maar echt even rust voor jezelf. Je kinderen kijken een film en jij plundert ondertussen de koekjestrommel bijvoorbeeld. 

Kom maar op: Kids op de Ipad zodat jij rust hebt: Jeej or neej? 

6 jaar geleden

Hier niet de iPad maar de televisie die we inzetten als we moeten koken bijvoorbeeld, onze zoon is maar op 1 manier relaxt en in trans en dat is als z'n favo tv programma aanstaat. Dan kun je n bom naast hem afschieten. En hebben wij even rust...heerlijk.

6 jaar geleden

Ja ook hier hebben we een oude telefoon vol met kinderspellen zonder internet waar dochter lief een half uurtje voor t avond eten soms op mag gelukkig gebeurt het wel maar ongeveer 3x per week.

6 jaar geleden

Nou iPad of niet. De koekjes kan ik pas om midden nacht leeg roven zonder kinderen om me heen. Want alles wat mama heeft willen zij ook. Hier gaan ze soms wel eens op de iPad. Mijn kinderen willen liever spelen buiten of Paw patrol kijken. Dus ja en nee dat ze er op zitten. Maar niet langer dan wen half uur tot wen uur op de gehele dag. Vindt ik. Zo is onze regel.

6 jaar geleden

Ja hoor...niet de hele dag. Maar zo af en toe gebruik ik m zeker weten