Snap

Je eigen droom volgen

Ik ben mama, ik ben een hele trotse mama! Maar nu mag ik ook kiezen om mijn eigen droom te volgen!

Super trots ben ik op mijn 3 kinderen! Ik verzorg ze met heel veel liefde en plezier en vind het heerlijk om lekker met ze bezig te zijn. Toch ben ik het na 3 jaar fulltime voor de kinderen zorgen soms best een beetje zat. Is dit raar?? Nee ik denk het niet!! Ik hou van uitdagingen, nieuwe dingen! 

Een tijdje geleden merkte ik aan mijzelf dat ik niet meer zo mijzelf was. Snel geïrriteerd, geen geduld elke keer moe. Ook mijn vriend merkte dit en sprak me hier op aan. Dit was het moment dat ik wist dat ik iets moest doen voordat ik echt een chagerijnige moeder zou gaan worden. Ik moet een nieuwe uitdaging aan gaan. Hoe erg ik ook geniet van mijn kinderen ik wil graag weer aan het werk en ook iets voor mijzelf doen!

Sinds kleins af aan heb ik al een droom, en hoe toevallig is het dat deze vacature nu open stond! Dit moest gewoon zo zijn!! Ik heb geen moment getwijfeld en meteen een brief gemaakt en opgestuurd! 

En nu, nu ben ik aangenomen!!! Nu is het tijd voor mijn nieuwe uitdaging!  Het zal even wennen zijn voor zowel mijzelf als voor mijn kinderen maar dit wil ik! 

Nu zijn jullie natuurlijk nieuwsgierig wat ik ga doen? ;)

Dit volgt in een latere blog!

8 jaar geleden

Super! Gefeliciteerd!!

8 jaar geleden

Precies dat gevoel !!! Super leuk en heb er zoveel zin in :D

Op het randje staan en dan..... Whoehoeee in het diepe springen! Voel je die kriebels in je buik...aaaah! Eng spannend en zoooo leuk tegelijk! Geniet ervan

8 jaar geleden

Dankje!!! Hou jullie op de hoogte :D