Snap

JAAA ! Daar is hij dan zijn eerste lachje !!!

Wauw wat voel ik me geweldig na dat ik zijn eerste lachje heb gehoord !!

Wat ben ik blij dat ik zijn eerste lachje heb gehoord ( en ja ik ben zijn moeder maar wat nou als hij eventjes bij zijn oma alleen was en ik het net gemist had ?) 

Wat is het moeilijk te beschrijven wat er door mijn lichaam heen ging op het moment dat ik zijn eerste lachje hoorde , hoe ik het kan beschrijven is als een mixje van blijdschap, liefde en verdriet.

De intense liefde die ik voelde waardoor ik wou opspringen, lachen en huilen van geluk. En ik weet dat bij je eerste kindje je het allemaal als eerste keer ervaart en wauw wat is dat een geweldig gevoel !! 

Zelf had ik wel verwacht dat ik het schattig en leuk zou vinden maar dat ik het zo geweldig zou vinden dat ik het gewoon even kwijt moest op mijn blog had ik niet verwacht! 

De intense liefde die ik voel voor mijn zoon stijgen boven mijn verwachtingen uit en die liefde kan ik niet uitleggen want als ik dat zou moeten doen zou ik alleen maar kunnen huilen. 

Het mixje van blijdschap en liefde hoef ik natuurlijk niet uit te leggen dat heeft ( bijna) iedere moeder, het stukje verdriet komt van het feit dat ik in 2013 mijn moeder ben verloren aan de verschrikkelijke ziekte kanker, en het doet me dan soms ook pijn als ik dit soort momenten niet met haar kan delen. 

Dat ze zijn eerste woordje niet hoort ( hopelijk mama haha) , zijn eerste stapjes niet ziet en natuurlijk zijn mooie lachje, dat doet me pijn maar ook weer goed want ik weet dat mijn vriend en ik hem zo gaan opvoeden alsof hij oma altijd al gekent heeft !! 

En dat te bedenken dat ik ongeveer een jaar geleden nog op mezelf woonde en naar school ging haha 

Wat ik zo bijzonder mooi vind is hoezeer een mens kan veranderen doordat er een ander persoon op je pad komt waarmee je samen gaat wonen en een kind mee krijgt ( hopelijk in de toekomst meer Hihi)  

Als ik zo terug kijk op de afgelopen tijd de strugels die we hebben mee gemaakt maar ook de leuke momenten natuurlijk, ben ik zo ontzettend trots op ons drietjes! We zijn zo ver gekomen en we hebben nog een lange leuke weg te gaan met zijn drietjes.

Way to go !!