Snap

Isa: 28 rode rozen op de 28ste

28 rozen op de 28ste om een maand samen te vieren, je laat me zo speciaal voelen.

De bel gaat en ik sta eigenlijk al bij de deur zodat mijn ouders niet de kans krijgen om de deur open te doen. Daar sta je dan met een walm parfum (nahjah sorry ‘aftershave’) op en glimlacht gelijk wanneer je me ziet staan. Nog voordat je een poging doet om naar binnen te gaan stap ik naar buiten doe de deur achter me dicht. “Zullen we maar eens even een stukje lopen, krijgen we de kans om te praten.” Je haalt je schouders op, pakt mijn hand en zegt: “Mij best, welke kant gaan we op?” We lopen en gaan op de eerste beste bankje zitten. Uren zitten we daar en kletsen over van alles, wat ons harten sneller laat kloppen en wat ons beangstigt.

Na uren gezelligheid besluit ik dat het tijd is om naar huis te gaan, want ik heb nog huiswerk dat gemaakt moet worden. Op de terugweg blijf je mijn hand vasthouden en wanneer we het steegje in gaan om de snelste route naar mijn huis te nemen blijf je staan, geeft een trekje aan mijn arm waardoor ik bijna als een springveer weer richting jou ga. Je duwt me tegen de muur, je ene hand tegen mijn heup en je andere naast mijn gezicht tegen de muur en begint me te zoenen. Ik laat het gebeuren en wanneer je lippen eindelijk de mijne verlaten glip ik onder je arm door naar de voordeur. Je komt achter mij aan en grijpt mijn hand en trek me zachtjes dichterbij en fluistert in mijn oor: “Ik vind jou leuk en kon het niet laten.” Ik kijk je aan en glimlach naar je terwijl ik de deur open doe zeg ik: “Tot de volgende keer dan maar weer.” En verdwijn mijn huis binnen.

De tijd verstrijkt, dagen worden weken en de weken worden een maand. We zien elkaar veel, we genieten, we lachen, je bent een echte heer. Je laat me in mijn waarde, je hebt me lief en je pronkt met me wanneer je de kans krijgt. Het voelt goed en jij laat me voelen als de mooiste en meest bijzonderste persoon die je ooit ontmoet hebt. Het is de 28ste en er staat ineens iemand voor de deur, met 28 rode rozen. In het berichtje eraan staan:

‘Op de 28ste krijg je van 28 rode rozen omdat we vandaag een maand samen genieten. Dat het 28 weken, 28 maanden, 28 jaren en nog veel meer dan dat mag worden. Ik houd van jou.’

7 jaar geleden

Wat lief en romantisch!!! xxx