Snap

Ik wil dolgraag nog een kindje maar mijn man niet.

​Ik weet niet goed waar ik moet beginnen dus ik begin maar gewoon wat er al de hele dagen in mijn hoofd rond spookt : Ik wil nog een kindje!

Ik ben dus al mama van een dochtertje van nu 2 jaar en een zoontje van nu 1 jaar maar het spookt al heel wat dagen in mijn hoofd dat ik graag nog een kindje wil. Alleen mijn man wil het dus absoluut niet. Mijn man werkt en ik ben thuis voor de kindjes. We hebben het niet heel breed maar dat hoef van mij ook niet. We hebben elke avond eten en ik kan mijn kinderen opvoeden zoals ik dat wil. Met mijn normen en waarden en niet die van een kinderdagverblijf. Nog een kindje erbij is totaal niet logies maar toch denk ik er de laatste tijd erg veel aan. We hebben totaal geen plaats in huis. Alle slaapkamers zijn bezet maar ik heb het idee als we het nu niet doen het nooit meer word. Oké ik ben nog jong maar de jaren vliegen voorbij hier. Ik zie ook echt overal weer vrouwen zwanger en dan denk ik, dat wil ik ook!!! Mijn beide kindjes zijn enorm makkelijk dus nog een baby erbij kan ik gewoon aan. Ik heb al heel wat meegemaakt in mijn korte leven waardoor ik aardig stevig in mijn schoenen sta. Ik weet ook niet goed hoe ik hier over moet beginnen met mijn man. Iemand hier ervaring mee? Dan hoor ik het graag :-)

8 jaar geleden

Hallo, een fijne dag gewenst aan alle vrouwen, die nog zo graag een baby willen. Ik herken dit gevoel, het knusse, van een baby, die te snel groot wordt. Helaas, dames, alle baby zijn mooi, en zo worden allemaal snel groot. De tendens om later, meer te studeren als de babies 16 tot 24 jaar oud zijn, zorgt voor een hogere kostenlast voor een gezin, Er zijn vele gezinnen, die door deze druk gaan scheiden, vooral als een van de ouders hun baan kwijt raakt, om wat voor reden dan ook. Hoe mooi een baby ook is, sta even stil bij dit gevoel, probeer je grotere kinderen en je partner mee te laten delen, in de mooie gevoel. Schrijf een dagboek of wat dan ook. Want helaas op elke leeftijd zijn babies mooi, maar de wereld is nu niet een plaats om oneindig veel mensen op te laten wonen. We zitten op een bol, en die bol is al zo vol. Doe iets met dit gevoel, deel de warmte met je kids, ook kleuters en grotere kinderen willen warmte en probeer het beetje een andere richting te geven. Je krijgt er veel voor terug en je relatie wordt misschien beter. Mannen zijn net grote kinderen. Heal the world make it a better place, for you for me for the entire human race. Michael Jackson.

8 jaar geleden

Zo denk ik er ook over, feitelijk kun je ook niemand vertrouwen en zeker niet met je kinderen. Helaas maar het is niet anders. Ik ben ook een huismoeder en dat bevalt ons prima. Soms zegt iemand tegen mij: ja maar ik werk en jij bent thuis. Alsof ik de hele dag zit te niksen haha nou het valt niet mee om de hele dag met je eigen kinderen samen te zijn en ze op een positieve manier bezig te houden maar ik ben blij dat het kan.

8 jaar geleden

Ik hoef niets terug te lezen hoor Sherlock Holmes ik sta volledig achter mijn reactie.

8 jaar geleden

Dank je en het was een hele prestatie hihi. Heb het met alle liefde gedaan maar 2 in een jaar is niet aan te raden.