Snap

Ik ben zooo blij met jou!

Eindelijk: een vriendin met een kindje wat even oud is als de mijne! Wat een verademing!

Nu besef ik me pas hoe erg ik dit gemist heb al die tijd... Vrij vroeg ben ik moeder geworden. Binnen mijn familie, vrienden en kennissen helaas nooit aansluiting kunnen vinden met kindjes in dezelfde leeftijd. Nooit echt last van gehad maar nu ik het wel heb, merk ik dat ik het echt gemist heb.

Daarom dit bericht: Moeders: zoek mede moeders met kindjes in dezelfde leeftijdsfase! Dan kun je lekker sparren over opvoeding, ordinair jullie kids vergelijken en speelgoed ruilen!

Sinds kort hebben wij nieuwe achterburen. Uit het zolderraam zag ik al toen ze aan het overhuizen waren dat de kinderen bijna even oud zijn. Na een paar dagen heb ik aangebeld en sinds dien zijn de achterbuurvrouw en ik dikke maatjes en de kinderen vermaken zich heerlijk samen.

Met maar 1 maand en 6 maanden verschil zijn ze nagenoeg even oud en ook met z'n vieren samen vermaken ze zich prima. Hebben jouw kids ook leeftijdsgenootjes in de buurt waarbij het tussen jou en de betreffende ouders goed klikt? 

's avatar
6 jaar geleden

In de familie is ze echt de jongste. (5 jaar verschil met de een na jongste) maar toch hebben ze de grootste lol. In onze straat zijn vorig jaar naast mijn dochtertje nog 5 kindjes geboren. Dus genoeg vriendjes en vriendinnetjes om mee te spelen. Het wordt nu al steeds meer. Niet met alle ouders een goeie klik. Maar als de kindjes het leuk hebben maakt het mij niet uit.

's avatar
6 jaar geleden

Wij hebben in de familie en bij vrienden geen aansluiting en in de buurt ook niet. Echt helemaal niet leuk. Ik snak er ook naar. We hopen binnenkort te kunnen verhuizen en dat we daar meer geluk hebben. Of iig meerdere kindjes in verschillende leeftijden.

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij bohemian chick?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.