Blog header image

Ik ben verslaafd!!!!!

Help ik ben verslaafd! Niet aan roken, niet aan drank of drugs, nee aan mijn telefoon !!

Verschrikkelijk vind ik het!! Die stomme telefoon!! Maar toch moet ik hem altijd bij mij hebben, moet ik er altijd op kijken want als ik hem niet bij me heb voel ik me echt vervelend! Want stel je voor dat ik wat mis!

Eigenlijk pas sinds de laatste dagen merk ik dat ik gewoon echt verslaafd ben aan mijn telefoon. Ik wil alles bij houden. Van de Facebook app ga ik naar instagram en van de Telegraaf app naar nu.nl en dan hou ik ook mamaplaats nog in de gaten. Echt ik mis niks! En als er iemand geappt heeft wil ik ook het liefst zo snel mogelijk antwoorden, want als iemand niet snel genoeg op mij reageert irriteert me dat ook.

Ik vind mezelf nu dan ook echt irritant! Waarom kan ik dat stomme ding niet gewoon aan de kant leggen? Waarom moet ik toch iedere keer kijken terwijl ik nog zo met mijzelf heb afgesproken om dit het komende uur echt niet te doen!

Ik denk dus echt dat ik verslaafd ben! En wat is dat naar zeg! 

Veel mensen gaan op 1 januari weer stoppen met roken. Maar ik ga af kicken van mijn telefoon!!

Wie doet ermee ??? De telefoon afkick challenge per 01-01-2016!!

7 jaar geleden

Ik had er ook verschrikkelijk last van. Maar toen ging me telefoon stuk... Eerste dagen was het lastig en daarna ging het beter. Veel beter. Na maanden weer aan de praat gekregen omdat bereikbaar zijn toch wel makkelijk is met een kindje. Maar wat heel goed werkt is al die apps niet instaleren. Dus geen fb app of instagram app of wat dan ook. Ik had dat er namelijk weer op gezet en merkte snel dat ik er weer meer achter ging. Gelukkig is mijn telefoon een oudje en trok hij alles niet zo goed. Dus alle apps er af en ik ga alleen nog maar achter fb op de laptop. Voor mij werkt dit enorm goed. Ik heb alleen nog messenger en whats app er op, Alleen doet messenger het meestal na updaten ongeveer 4 weken niet en dan weer 1 week wel tot de nieuwe update....

7 jaar geleden

Dat doe ik inderdaad niet!! Als ik weg ben met vriendinnen bijvoorbeeld blijft die gewoon in mijn tas Maar zodra ik thuis kom moet ik exht wel alles snel bekijken :p

7 jaar geleden

Ik doe al die dingen op de ipad, zometeen gaat die dicht en in de kast tot ik weer niks te doen heb ;) Met mijn telefoon hoef ik niet mee te doen. Die ligt in de keuken en komt nog uit het stenen tijdperk. Kan enkel bellen en smsen. Ik vind het zwaar irritant als je bij iemand zit die continu met dat ding bezig is. Zeg met uit eten altijd de eerste die zijn telefoon pakt betaald de rekening he. Weet ik zeler dat ik dat niet ben haha.

7 jaar geleden

Dat spreek ik ook vaak met mezelf af, helaas lukt dit eigeijk nooit want toch kijk ik dan weer even snel...