Snap

Ik ben overrompeld en ontzettend dankbaar!

Naar aanleiding van mijn blog kreeg ik zoveel enorm lieve en hartverwarmende reacties. Dit moet ik even met jullie delen..

Ik moet even wat kwijt. Ik ben echt zwaar overdonderd door wat mijn blog Wanneer je geen andere keus meer hebt teweeg heeft gebracht. Ik kreeg zulke lieve en hartverwarmende reacties, ik heb hier en daar echt even een traantje gelaten. Zoveel medeleven en support, ik ben er echt heel dankbaar voor!

Waar ik het meest door overrompeld ben is de grote juten 'zak van sinterklaas' die in de woonkamer staat de prijken vol met cadeaus voor Quentin. Een vriendin had me opgegeven voor de sinterklaas actie hier in het dorp, hiervoor zijn cadeaus ingezameld door vrijwilligers van gebruikt en nieuw speelgoed. Vanuit alle hoeken werd me gevraagd waar Quentin van houdt, mijn beste vriendin uit Curacao heeft geld gestuurd met de voorwaarde dat Quentin iedere avond zijn schoentje zet! Iedereen die op bezoek is geweest de laatste week heeft wel iets voor hem meegenomen. Mijn hart smelt gewoon en ik weet niet goed hoe ik er op moet reageren, behalve dan natuurlijk enorm bedankt te zeggen! Een mama hier op Mamaplaats die ik trouw volg stuurde me een berichtje of zij een pakketje mag samen stellen voor mij en Quentin voor de feestdagen.. Ik voel me echt enorm gesteund en geliefd. Ik kan pakjesavond groots met hem vieren!

En ik weet het: Het zit hem niet in de cadeaus. Maar toch was het gevoelsmatig wel een dingetje voor me dat ik hem niks kon geven. Ik geef hem alle liefde van de wereld en dat is en blijft de basis en het allerbelangrijkste, maar toch knaagde het!

De intentie tijdens het schrijven van mijn blog was eigenlijk mijn 'coming out' over hoe het er hier financieel echt aan toe ging en hoe schuldig ik me daar over voelde, vooral naar m'n kind toe. Ik had nooit gedacht dat het zoveel teweeg zou brengen! Door het schrijven en de openheid alleen al is er bij mij een enorme last van mijn schouders gevallen. Aan iedereen die heeft gereageerd en heeft geholpen: A very big big biggggg thank you! Door jullie voel ik me gesterkt, en ergens stiekem toch ook wel een beetje trots!