Snap

iedereen mag weten dat wij papa en mama gaan heten

Een leuk moment gekozen om te vertellen dat we zwanger zijn. Zooo benieuwd naar de reacties

De babygriep blijft aanhouden. Gehele dagen komt alles eruit. Het lijkt eerder een hardnekkig virus.

Ik ben wel gaan werken maar doe meer dingen op kantoor. Kan moeilijk iedere keer op de appartementen van de bewoners mijn hele inhoud eruit gooien. Op mijn werk heb ik het dus al wel verteld met de vraag het nog stil te houden. Dat m'n darmen en maag overstuur waren bleven ze niet intrappen. 

Naast onze ouders en mijn schoonzus en haar gezin weet de familie nog niet dat ik zwanger ben dus we moeten het nu toch wel gaan vertellen. Ook lijkt mijn vetrol al op een bolletje dus het wordt tijd.

Gelukkig is vader van manlief jarig en hebben we daar een feestje waar we de familie treffen. We maken een complot met m'n schoonzus en ons nichtje. Wij geven haar op opa's verjaardag een cadeautje, een pyjama waarop staat.

Zien jullie de lach op mijn gezicht? Ik word grote nicht.

En zowaar de verjaardag van schoonvaders isgekomen. Al tien keer naar de wc geweest om te plassen, lees te druppelen ik was op van de zenuwen. Eindelijk was iedereen binnen en zaten ze aan de taart. Schoonzus gaf me een knikje nu kan het.

Manlief riep ons nichtje Zoë: 'Zoë kom eens bij ome Bas en tante Jolanda we hebben een cadeautje voor je'. Braaf kwam ze aangehuppeld. Ze pakte het cadeautje vol trots uit en niemand zag nog wat er op stond. Mijn schoonzus verzocht Zoë het even te passen. 'Loop maar eens een rondje, en laat iedereen het maar eens zie' zei m'n schoonzus.

De eerste mensen lazen het en gaven een gilletje ineens leek het of er een groep pinguïns in huis stond. Iedereen was als een gek aan het klappen springen en gillen. En toen kwamen ze op ons afgestormd om ons te feliciteren! 

Het werd een gezellig avondje, maar al vrij snel gingen we naar huis omdat ik weer last kreeg van m'n babygriep. Gummiebeertje toch wat doe je allemaal?

7 jaar geleden

Dank jullie wel Inderdaad een prachtig mannetje nu alleen kan het beter met z'n gezondheid daarover later meer

7 jaar geleden

Wat leuk gedaan!! En leuk om de rest er zo bij te betrekken!!! Jammer van de kwaaltjes:( gelukkig heb je nu wel een prachtige zoon!

7 jaar geleden

Leuk gedaan, alleen jammer van die babygriep :) xx