Snap

Hoera? Het is rokjesdag!

De zon schijnt, benen moeten ontbloot, onthaard, gestroomlijnd en fuck, het is ook al weer bijna tijd voor de bikini.

Sorry van dat fuck, geen goed voorbeeld. Maar hee, als moeders onder elkaar, even buiten werktijd zegmaar: wat is dat fijn hè, af en toe? Ongegeneerd kut, fuck, kak of gatverdamme zonder een bijdehante koter die het direct van je overneemt of, nog erger, jou even verteld dat je sorry moet zeggen, "want dat zeggen we hier niet". Ik heb ze in de laatste categorie en dat betekent dat ik ze af en toe achter het behang kan plakken, maar dat ze tenminste wél de juiste dingen kopiëren.

Ik dwaal af. Rokjesdag met koters en dan vooral kleine meisjes én het goede voorbeeld geven? Ga er maar aan staan. Mama in de stress over 10 kilo teveel die zich toevalligerwijs en erg ongelukkig allemaal in de buikstreek hebben weten samen te klonteren, waar je uiteraard niet spastisch over mag doen want dan geef je het verkeerde voorbeeld, maar jáá, met obesitas en alles wat in de buurt komt ben je eigenlijk ook geen geweldig rolmodel en bovendien heb je gewoon geen zin om je lillende vetjes al te zichtbaar rond te sleuren. Ze zitten dan wel op de buik, maar met flinke uitlopers naar de beenpartij, in goed gezelschap van cellulitis en kwabben van spieren, die net zo snel verdwenen zijn als je hardloopschoenen afgelopen zomer in de kast. 

Kortom, ik durf niet. Ik durf geen blote benen en al helemaal geen blote buik. Het stomme is dat dit zogenaamde probleem vooral tussen mijn oren zit, ik accepteer lijven in allerlei soorten en maten behalve dat van mijzelf. 

Misschien kan ik wel een beetje gezonder eten (zoals ik vertelde in mijn vorige blog) maar vooral een heleboel meer houden van mijn lijf! Het klinkt nogal hoogdravend en ik ben heus niet meteen zen en lekker in balans met mijn innerlijke stromingen etcetera, ik bedoel gewoon dat ik voorlopig kap met dieeëten, geniet van chocolade én van groenten en fruit (jaaaaaa salades!) en de zon op mijn huid. En ik verheug me er nu al op alle mislukte pogingen hier te delen...

En ik koop een mooi badpak. Kleine stapjes ;)

8 jaar geleden

Ja hier ook geen drilbillen, maar wel een gehavende huid door jaaaarenlang epileren blijvende rode puntjes gehouden. En spinnekopjes overal. En een doorschijnend witte huid die niet bruin wordt, al lig ik uren in de zon. Dus, nee, ook met mooie slanke benen zijn rokjes soms niet weggelegd.... Lang leve de lange rokken en de lekkere dunne linnen broeken! Zit ook lekker koel.

8 jaar geleden

Geen rokjes zonder legging voor mij. Mijn benen zij nogal toegetakeld door de psoriasis, dus ik wil mijn medemens dat uitzicht liever wel besparen ;) Maar ik zal daardoor zeker niet minder genieten van het mooie weer :D

8 jaar geleden

Doe waar je jezelf het fijnste bij voelt! En ach, blote benen is ook niet alles! Vandaag heb ik weer een leuk jurkje aangetrokken, want het was zulk lekker weer! Vol vertrouwen ging ik met meneer een stukje lopen naar het winkelcentrum.. Heerlijk vond hij het! Zelf lopen.. Zonnetje erbij... Totdat ik hem in zijn wagen wilde tillen en hij een hysterische "Ik wil lopen en de wagen is stom" aanval kreeg! Conclusie; ik moest in zoverre bukken om hem maar in bedwang te houden waardoor een stelletje achter me hard begon te lachen en met elkaar grappen maakten over hun 'mooie uitzicht'.. Dus welke maat je ook hebt: Fuck! Sta je toch even voor l*l!