Snap

Hoe men poppemiekes zo van elkaar verschillen

Nu 6maand later merk ik toch gelijkenissen en verschillen tussen mijn meisjes

Lore nu 6maand oud is een lieve soms koppige baby met een moeilijk slaap patroon. Amalia 16maand was op de zelfde leeftijd ook geen doorslapertje maar liet zich makkelijk troosten en in slaap wiegen. Ik wou het deze keer anders aanpakken. Bij amalia hield ik ze meer op schoot sliep ik zelfs bij haar dat ze maar een week voor ik moest bevallen alleen doorsliep op 10maand dus. Vanaf dat lore er was deed ik het anders vlugger in bedje leggen niet zoveel op schoot nemen ( dacht het zo beter te doen? ) maar het keert zich tegen mij. Als lore moe is of een huilbui heeft kan ik ze niet troosten blijft ze wenen wat moet ik ermee hoe kan ik men kleine meisje tch troosten? Ik hoop zo dat ze vlug doorslaapt zowel voor haar en mij want ook zij is moe zie ik aan haar oogjes. Tel de dagen af