Snap

Hoe het allemaal begon.. deel 1

mama van 3 zonen Hoe het allemaal begon... Ben zo benieuwd hoe jullie reactie hier op is

hallo allemaal,

Dit is mijn eerste blog. Dus allemaal nieuw????

Ik zal mezelf in het kort voorstellen

Ik het samantha en ben 29 ( bijna 30 )

Ben een trotse mama van 3 jongens.

Mijn man en ik gaan nu 11 jaar samen en zijn precies vandaag 7,5 jaar getrouwd.

Het leven als mama is geweldig en vooral heel gaaf omdat ik 3 gezonden kinderen heb.

Ik zal beginnen hoe de relatie met mijn man is begonnen..

Hij en ik konden elkaar al een aantal jaar hij had een relatie en ik had een relatie, mijn relatie was meer een broer zus relatie en zijn relatie tja wat zeg je er van????

Mijn toenmalige vriend had een goede vriend ( wat nu mijn man is) en onze relatie ging steeds slechter en slechter ik werkte ongeveer 80 uur per week overdag werkte ik op kantoor als inkoop en vertegenwoordiger en Savonds/snachts werkte ik in de horeca. Mijn toenmalige vriend werkte niet maar had wel een heel groot gok en drankprobleem.. dus elke cent die ik verdiende ging op aan gokken en drank....op een gegeven moment was ik het heel erg zat en ging het probleem met zijn vriend bespreken dit waren hele goede gesprekken, maar na een aantal maanden begon ik gevoelens voor hem te krijgen dit was wederzijds ook zo, maar wij hebben hier nooit wat mee gedaan.. op een gegeven moment werd hij voor zijn werk uitgezonden en ik dacht nu hij weg is kan ik wat afstand van hem nemen en zullen die gevoelens wel weer weg gaan.. nou hij naar Afghanistan en ik zit nog met mijn vriend.. die was nog steeds niet veranderd en ging maar door.. ik heb toen besloten om geen ene cent  meer aan hem te geven, want als hij wil gaan zuipen en gokken gaat hij er zelf maar voor werken. Ik wou sparen en verder gaan.. hier zijn heel wat ruziën voor aan te pas gekomen.. met die vriend van hem had ik af en toe nog contact en hadden het dan over koetjes en kalfjes.. op een gegeven moment zei hij van he sam me moeder vroeg nog om je hoe het gaat en dat ze je al een tijd niet heeft gezien.. ze zou het leuk vinden als je weer eens een weekendje daar heen gaat( hij woonde nog bij zijn moeder en stiefvader thuis en zijn toenmalige vriendin woonde daar ook.. ze woonde ongeveer 120km hier vandaan dus als ik of we er heen gingen bleef ik meestal een weekend..

Nou zo gezegd zo gedaan had vrijgekomen van mijn werk en mijn vriend wn ik zijn dat weekend daar heen gegaan.. het was een super gezellig weekend en zijn lekker opstap gegaan maar bij het opstap gaan heb ik onwijze ruzie met zijn vriendin gehad.. ze werd gewoon gezoend in haar nek door een andere jongen en weet ik wat nig meer maar ze liet alles gewoon toe.. zijn moeder zag dit niet en ik heb haar aangesproken... dat was niet heel netjes en subtiel, maar haar antwoord was tja ik heb toch ookn gevoel.. grrr me nekharen gingen echt overeind staan en gaf haar een klap... zijn moeder en mijn vriend stonden er direct bij.. zijn nog aardig wat woorden aan te pas gekomen en zijn uiteindelijk naar hun huis gegaan.. in bed lag ik echt te malen van hoe zou hij zich voelen.. hij vecht daar voor zijn land en zijn vriendin doet dit soort dingen... moet ik dit vertellen of haar de keus om het zelf te zeggen...

De volgende ochtend werd ik wakker en zette een bakje koffie voor zijn moeder en mezelf mijn vriend en zei lagen allebij nog te slapen. Ik had het er met zijn moeder over en we besloten samen om haar de keus te geven om het zelf te vertellen als hij belt.. alleen zijn moeder zei hij belt haar heel weinig maximaal 2x per week.. terwijl ik hem soms dagelijks aan de telefoon had..  toen zei uit bed was heb ik haar verteld dat ze dit tegen hem moest zeggen en ze zei dat zal ik wel doen als hij me belt... de dag ging langzaam voorbij en wij zouden weer trg naar den haag gaan.. ik moest die avond weer werken..

Net voor het avond eten ging mijn telefoon en ik was nog steeds bij zijn moeder.. het was hem... en ik was blij om zijn stem te horen ik vroeg direct aan hem waarom hij zijn vriendin bijna niet belde en hij zei daar komt alleen maar gezeik uit ze loopt maar te klagen.. dus ik zei ik ben daar nu, maar ze moet je wat vertellen  hij reageerde een beetje vreemd.. ik gaf de telefoon aan haar en ze sloeg zowat dicht na een minuut of 10 heeft ze het eindelijk verteld... hij was zo kwaad dat hij had opgehangen.. die dag heeft hij niet meer gebeld

De volgende ochtend ging ik weer naar kantoor en onderweg ging mijn telefoon af.  Dus nam op en het was hem weer.. hij was nog steeds zo kwaad en vroeg wat ik had gedaan.. dus had verteld dat ik haar geslagen had en echt boos was op haar.. hij vond dat ik het gelijk tegen hem had moeten zeggen. Dus zei tegen hem bel haar nog eens misschien kan ze het uitleggen of doen.. ik moet hier niet tussen zitten.. hij zegt nou ik zie het allemaal wel weer ik ben ongeveer over 4 weken weer thuis.. mijn hart maakte een sprongetje hij kwam weer bijna thuis....

3,5 week later...

We wisten dat hij zaterdag terug zou komen en we hadden een welkomsfeest voor hem georganiseerd met al zijn vrienden en familie... Mijn vriend en ik hadden toen een striptease voor hem geregeld..

Op het vliegveld stonden we allemaal vol spanning te wachten en daar kwam hij eindelijk..... nou mijn hartslag was nog nooit zo hoog.. hij liep direct op zijn moeder af en gaf haar een dikke kus en knuffel zijn moeder hield het niet meer droog.. daarna gaf hij mijn vriend een stevige hand ik stond samen met zijn vriendin daar tegenover. Hij draaide zich  om en zag zijn vriendin en mij staan.. hij liep op me af en pakte me beet en gaf me vol een kus op me mond...... en hij zei zo hier heb ik naar uitgekeken..... ik werd helemaal rood en toen liep hij naar zijn vriendin toe hij zei alleen wij moeten nodig praten... 

Eenmaal thuis gooide hij zijn spullen neer en ging douche daarna gingen we naar het zaaltje toe waar iedereen was.. wat een top avond was dit zeg en het gezicht van zijn vriendin toen die striptease kwam heerlijk was dat hahaha..

Een week later was ik op donderdag avond vrij en had zin om op stap te gaan... meer een deels van mijn vrienden gaan nooit doordeweeks uit en ik normaal ook niet omdat ik meestal moest werken en de volgende ochtend ook weer op kantoor moest zijn... Na iedereen gebeld te hebben had niemand zin, tijd of geen geld... toen heb ik hem gebeld omdat ik wist dat hij nog 4 weken vrij was.. dus belde hem en zei zooo jij bent nog vrij zin om vanavond op stap te gaan in den haag en daarna kan je bij ons blijven slapen( dat gebeurde eigenlijk altijd als hij bij ons was)

Hij zegt ben blij dat je belt ik heb de grootste ruzie met me vriendin. Hij zegt ik ga douche en zo en daarna rij ik naar den haag over ongeveer 2 uurtjes ben ik er en pik ik je op.... ik mezelf helemaal klaar gemaakt en tegen me vriend gezegd dat ik met hem opstap ga.. hij zet ga je gang ik ga zo nog even een toernooitje doen...

Ik dacht echt natuurlijk het zal eens niet haha

Daar was hij dan kwam even naar binnen en dronken nog wat hij zei heb je al gegeten ik zei nee nog niet eten onderweg nog wel wat.. hij zegt nee Johh onderweg??? We gaan lekker uiteten.. nou is eigenlijk een prima plan dus pakte me tas en deed me hakjes aan en zei gedag tegen me vriend.. liepen naar de taxistandplaats toe en we gingen naar een leuk klein restaurantje.. daar hebben we heel veel gepraat over zijn uitzending mijn vriend zijn vriendin... daarna lekker naar een cafeetje... de drank ging behoorlijk snel en we hebben gelachen gedanst was echt helemaal top...

Daarna zijn we nog even naar de bar gegaan waar ik normaal werk.. nog meer drank en dansen.. uiteindelijk liepen we de bar uit opzoek naar een taxi.., maar had zo een pijn me voetjes van die stomme hakken... dus hij pakte me beet en tilde me zo op... ik kreeg het zo warm van hem... bij de taksistandplaats stonden helaas geen taxi's dus hij stelde voor om naar huis te lopen.. is ongeveer 8 min lopen.. dus oke lopend naar huis.. op de helft ongeveer pakte hij me in 1 x vast en hij zei sam ik kan me gevoelens niet meer onder drukken.. mijn antwoord was" ik ook niet" toen kwam het hij zoende me en schrok ervan maar liet het wel toe... ik heb me nog nooit zo gevoeld... die 8 min duurde heel lang.... eenmaal thuis zaten we op de bank en praten er over.. en voelde me ene kant heel schuldig voor mijn vriend ik had toch met zijn beste vriend gezoend... 

ik zeg laten we maar gaan slapen want die alcohol doet ons echt geen goed meer..

In bed kon ik niet slapen en ik kreeg een sms'je van hem.. ik wou dat je naast me lag. Hier heb ik niet op gereageerd...

De volgende ochtend is hij naar huis gegaan en ik ben met mijn vriend gaan praten heb hem verteld dat ik niet meer verder wil met deze relatie en dat ik me spullen ging pakken en naar mijn vader ging... hij moest huilen( maar dat deed hij altijd ook als hij was vreemdgegaan) ik heb mijn vader gebeld en in het kort het verhaal verteld en gevraagd of hij me kon komen halen en dat ik hem thuis de rest kon vertellen. 30 min later stond me vader voor de deur ik heb alleen me kleren en boeken meegenomen en de rest mocht mijn ex allemaal hebben..

Me vader was heel rustig en liet me thuis praten het enigste wat hij zei was "schat zijn eindelijk je ogen opengegaan die jongen was je niet waard" me vader zei er achteraan bel je werk op en leg het in het kort uit en neem een week vrij je moet zelf alles op een rijtje zetten want als je aan het werk bent komt je ex zeker weer langs. Nou dat heb ik gedaan en kon 8 dagen vrij nemen van beide banen.. me vader zei kijk lekker op internet of je op vakantie kan gaan met Chantal die werkt toch niet en ben je er uit je telefoon uit en even genieten.. ik vond het een leuk maar ook een raar idee 2 uur daarvoor ha dik nog een relatie en nu ben ik vrijgezel..belde me vriendin op om te vertellen wat er gebeurd was en dat ik op vakantie wou... ik zou de reis voor haar betalen.. op internet kwam ik een leuke laat minute tegen 5 dagen naar Turkije all in ... alleen de volgende ochtend half 6 zouden we al vliegen... die reis heb ik direct geboekt en me vriendin verteld dat ze snel der spullen moest inpakken en dat we haar snachts zouden oppikken( mijn vader zou ons brengen) 

Op het vliegveld heb ik mijn ex een berichtje gestuurd met ik ga nu een paar dagen op vakantie ik moet nadenken bel of sms me niet... ook naar zijn vriend heb ik een berichtje gestuurd.. ik ga een paar dagen op vakantie ik moet nadenken.. ik kreeg direct een bericht van hem terug... ik heb je ex al gesproken die belde me vanmiddag om te zegggen dat je het had uitgemaakt en dat je bent vertrokken... ik ben nu mijn EX aan het wegbrengen ik heb het ook uitgemaakt.. ik wil jou.. ik reageerde direct terug ik ga een paar dagen weg ik moet nadenken ik weer niet wat ik wil.. ik bel je als ik het weet..

Mijn ex reageerde niet.  Eenmaal in het vliegtuig kwam ik tot rust en ben alles in geuren en kleuren tegen me gaan vertellen. Ze gaf me groot gelijk dat ik hem had gedumpt maar ze had nooit gedacht dat ik iets met zijn vriend zou doen omdat ik het altijd heb tegen gewerkt.. 

in Turkije ben ik goed tot rust gekomen heb als telefoontjes sms'jes  van mijn ex niet beantwoord, maar van zijn vriend wel.. Savonds zaten we uren aan de telefoon.. ik wist wat ik wilde maar vond het te snel gaan... hij dacht net zo maar waarom geven we het niet een kans en we zien wel hoe het loopt.. 

Trg in Nederland stonden vader weer op me te wachten hij was blij om ons weer te zien.. we brachten Chantal thuis en wij gingen ook naar huis.. thuis vertelde hij dat mijn ex was geweest en heeft lopen huilen en doen.. en hij vroeg of ik een ander had mijn vader heeft gereageerd met misschien wel jongen. Maar ik weet dat sam klaar met je is.. laat haar los en ga je eigen ding doen zoals je al jaren doet... het is beter zo... me vader en ik gingen lekker eten hij had wat lekkers besteld.. toen ging de voordeur en me pa deed open.. die zei Hee jongen had je eerder verwacht... dus ik dacht neee he dat is me ex... ben toen gelijk naar boven gegaan naar me kamer..  diegene liep achter me aan maar zei niks.. me deur had ik dicht gedaan en toen zei die " hee wil je me niet zien" ik dacht dit is helemaal niet de stem van mijn ex maar van zijn vriend.. ik opende de deur en ja hoor daar stond hij... ik zei hoe wist je dat ik al thuis was ( ik had niet gezegd wanneer ik trg zou komen) hij zei je vader heeft me gister gebeld en gezegd dat je vandaag thuis kwam... en dat hij het een goed idee vond dat ik zou komen om te praten met je... 

Nou kan vertellen dat het een hele leuke avond is geweest en dat ik me vader de rest van de avond niet heb gezien????

Ik zal verder vertellen in mijn volgende blog