Snap

Hoe alles is begonnen..

Een blog over hoe alles is begonnen.. vanaf het begin toen wij samen zijn gaan wonen.

Mijn vriend en ik zijn sinds november 2010 bij elkaar en waren al vrij snel veel samen. Na een week/anderhalve week smsen(!) hebben wij besloten om een relatie te beginnen want het voelde meteen al goed. Vaak eindigen dit soort relaties al vrij snel omdat je elkaar nog niet zo goed kent.... maar dat was bij ons gelukkig niet het geval. Na een aantal weken waren wij zo vaak samen dat ik praktisch al bij hem in ging wonen. T woonde destijds nog bij zijn ouders en dat was altijd erg gezellig. Wij gingen samen veel op pad naar vrienden en feestjes dus maakten in een korte tijd veel leuke dingen mee.

In december 2011 kregen wij ons eerste huisje. Wij wouden graag een plekje voor onszelf en gingen voor een anti kraak woning. Financieel gezien was dat erg gunstig voor ons aangezien ik nog maar student was maar T werkte al wel full-time. Van zijn loon en mijn studiefinanciering konden wij prima rond komen en alles liep op rolletjes. Op dat moment hadden wij veel vrienden en hadden wij elk weekend wel een feestje bij ons thuis. Lang leve de lol! 

Op een bewuste zaterdag avond hebben wij de BBQ aangestoken en kregen wij onverwachts bezoek, namelijk van een kat! Een erg lief beestje en hij is nooit meer bij ons weg gegaan. Hij rook zeker al dat lekkere eten en zo te zien was hij een zwerfkat (geworden). Wij vonden dit erg zielig en na een aantal weken te hebben aangekeken hebben wij hem geadopteerd. De eerste keer dat hij bij ons aan kwam lopen zag hij er erg vermagerd en onverzorgd uit en wij konden het niet over ons hart verkrijgen dat wij dit lieve beestje aan zijn lot zouden over laten.. zo kregen wij de zorg over ons eerste kindje :-)   

Later meer..