Snap

het zijn er twee!

Zwanger van een tweeling en een dreumes van 13 maanden, ik neem jullie graag mee in dit avontuur!

Laat ik even beginnen bij het begin, ik heb al eens een enkele keer een blog geschreven.. dit bleef echter bij een enkele keer omdat ik niet zo veel inspiratie had om over te bloggen. Ik vind dit zo'n spannende periode dat ik het leuk vind om dit met jullie te delen! 

Goed.. het begin dus :) 
Na de geboorte van onze mooie dochter ben ik eigenlijk niet meer begonnen aan de pil, ik vond het wel lekker even geen 'troep' in mijn lijf en mijn cyclus was alweer redelijk snel op orde dus wist ik mijn vruchtbare dagen (dacht ik! ;)) 
het is een hele tijd 'goed' gegaan, totdat mijn ongesteldheid ineens niet kwam.. het zal toch niet? mijn partner en ik wilde graag nog meer kindjes maar we zouden het ook niet erg vinden als dat nog even zou duren. 
ik denk dat ik wel 10 testjes heb gedaan maar allemaal negatief.. hoe kon dat toch? op verzoek van mijn partner maar rustig afgewacht.. (ik was natuurlijk helemaal niet rustig want ik heb daar totaal geen geduld voor) 
2 weken later dan dat ik het verwacht had werd ik dan toch ongesteld. Het was fijn dat er geen onzekerheid meer was, eindelijk wist ik waar ik aan toe was! 

de maand erop weer hetzelfde verhaal, een week na mijn NOD nog niks.. dus ik dacht, zal wel hetzelfde zijn als vorige maand.
Toch begon ik weer te twijfelen.. en ik had toevallig nog een test liggen van de vorige lading die ik had ingeslagen. Dus midden op de dag toch een testje gedaan, ik durfde eerst niet te kijken maar na een paar minuutjes 2 dikke vette strepen! 

Wauw.. ik kon mijn ogen niet geloven! 's middags bij de winkel toch voor de zekerheid een clearblue test gekocht, gewoon om het zeker te weten. De volgende ochtend weer getest en er was een heel mooi kruisje te zien! 
Ik had ondertussen mijn vriend nog niet op de hoogte gebracht want die vond het maar zonde van het geld al die testen, ik moest gewoon rustig afwachten. Ik heb de test ingepakt en naar hem geappt dat ik 's avonds als hij thuis zou komen een cadeautje voor hem had, wel een kleinigheidje hoor ;) 

's avonds maakte hij het pakje open en ook hij kon zijn ogen niet geloven! we waren dolblij en gelukkig dat we ons gezin mochten uitbreiden met nog een wondertje. 

Vanaf het begin af aan heb ik al gezegd, volgensmij zijn het er twee.. natuurlijk nooit aan gedacht dat dat ook echt zo zou zijn!

Toen kwam de eerste echo.. gespannen ging ik liggen. Nadat ze de koude gel had aangebracht ging ze kijken wat er zich binnen in mijn buik afspeelde.
Ik zag alleen maar zwart toen ze zei: "nou ik weet niet of jullie het zelf al zien?" 
Waarop ik antwoordde: "nou ik zie niks.. alleen zwart" (foute boel dacht ik)
"nee hoor, ik zie niet één maar twee kindjes" 
Mijn vriend had het al wel gezien en na even iets beter kijken zag ik het ook! 2 ruimtes met 2 kleine frummeltjes erin. 
De hartjes klopte al en op dat moment was ik 7 weken + 6 dagen. 

Wauw, dus toch! 2 kindjes! we waren een beetje in shock, hoe gaan we dit doen? onze dochter zal ruim 1,5 jaar zijn als de tweeling wordt geboren dus dat word een drukke boel! 
Gelukkig zijn we net verhuisd naar een koophuis en hebben we genoeg ruimte, dus het komt vast allemaal wel goed :) 
We zijn vooral heel blij en vinden het heel bijzonder dat dit ons gegund is! al kwam ik er al snel achter dat een tweelingzwangerschap een stuk zwaarder is dan een eelingzwangerschap.. daar vertel ik in mijn volgende blog meer over :) 

7 jaar geleden

Gefeliciteerd enne... leuke titel voor je verhaal! www.hetzijnertwee.nl bestaat echt, kijk maar...

7 jaar geleden

Van harte gefeliciteerd! Onze oudste was een paar maandjes ouder dan jullie dochter tien wij erachter kwamen dat er een tweeling op komst was. Maar waar je van tevoren denkt hoe ga ik dat allemaal doen gaat dan vanzelf! Het is natuurlijk weleens hectisch en druk maar dat weegt niet op tegen het grote geluk wat het brengt! En voor de oudste is het alleen maar mooi dat er niet zoveel tussen zit anders zou die echt een eenling zijn aangezien tweelingen al zoveel samen delen! Hier is de tweeling bijna 4 en de oudste 6 maar het is omgevlogen deze jaren! Geniet vooral van je zwangerschap en alle mooie momenten die er gaan komen!

7 jaar geleden

dankjewel!

7 jaar geleden

jeetje wat een drukte! maar wel heel leuk en bijzonder!