Snap

Het leed dat cjg heet

Het eerste gesprek met het cjg en wat ons daarna nog te wachten staat. Hoe nu verder

Mijn gevoel zat al die tijd goed.  We moeten nu wachten wat het cjg ons gaat vertellen.

Het is december. Wij doen niks aan sinterklaas. Toch denken wij aan de kinderen. Wat hadden we op dit moment graag met hun sinterklaas gevierd. 

Het gesprek met het cjg volgt.  We hebben er een goed gevoel bij. We moeten alle zorgvragen stellen via die vrouw van het cjg.  Dit doen we dan ook. Dan volgd er elke maandag een gesprek. En is er een schatting wanneer we de kids zien. Eind december. Yes we verheugen ons er op. De weken gaan langzaam. Eind december.  Is er al een datum bekend. Nee die is er niet het word het nieuwe jaar. We wachten geduldig.  

Kerst is inmiddels voorbij. Mail van ex. Waar blijft de alimentatie en that's it.  Geduld probleem met t loon. Het is er zodra het loon er is. Gelijk een mail van de begeleiding van het cjg.  Me vriend moet ondanks alles niet het geld inhouden maar betalen.  Hetzelfde als tegen de ex. Vermelden we het ook aan het cjg.  En we horen niks meer. 

Inmiddels oud en nieuw geweest. We hadden op zn minst een mail verwacht  met papa een gelukkig nieuwjaar.   

Maar helemaal niets.

Dus zelf een mail gestuurd naar zn ex dat wij op zn minst de beste wensen hadden verwacht uit de naam van de kinderen. 

Zelf netjes gemaild naar begeleiding van het cjg dat we dit hadden gedaan. We kregen een ellendig lange mail dat we fout waren en dit en dat. We mailen terug dat dit het verdriet en gemis van de kinderen is. Maar geen reactie van het cjg. 

Januari gaat voorbij. Eind januari een gesprek bij het cjg. Me vriend moet een iq test. Wat uiteindelijk een gesprekje bleek te zijn. Ook wil zijn dochter nog meer rust. Dus nog steeds geen omgang. 

Inmiddels als wij bij vrienden zijn speelt de dochter van mijn vriend bij een vriendinnetje die daar naast woont. Dit is confronterend. En hij belt gelijk het cjg wat te doen. Dit is niet goed zegt die vrouw. Ze mag niet in de buurt van en bij ons spelen om confrontaties te voorkomen. En zijn ex krijgt op haar sodemieter. 

Verder hoort hij dat hij beter een mail kan sturen over deze dingen dan bellen en zo gezegd zo gedaan. Vragen sturen we alleen nog via de mail naar mw van het cjg. 

Februari volgt.  Me vriend zou op gesprek komen. Mevrouw van het cjg is ziek en meld zich wanneer ze beter is.  Vervolgens stellen wij vanaf februari al zorgvragen aan haar via de mail. Ook het contact met de vrouw van de iq test en praktijk ondersteuner van de huisarts geven we netjes via de mail door aan het cjg. 

Er is tot op heden (maart) nog geen contact meer geweest met het cjg. Maar ook niet met de kinderen. Dit is zo zwaar . Voor mijn vriend helemaal. We zijn hartklachten en een maagzweer verder en ook lijd zijn werk er onder. 

Het leed dat cjg heet. Je word bestraft vernederd en ondergewaardeerd. Die loze beloftes en het aan t lijntje houden van mensen. 

Wanneer komt er een einde aan. Is dit nog voor of na de verhuizing. Want we gaan samen wonen. Zelfs dat weten de kinderen nog niet.