Snap

Gezinsuitbreiding!!!!

Tja, met zo'n titel verwacht iedereen natuurlijk een aankondiging van een nieuwe zwangerschap. Ik moet jullie daarin teleur stellen...haha

Nee, ik ben niet zwanger. Geen derde kindje voor mij. Ik heb een prachtige zoon van 2,5 en een kleine prinses van 1 jaar. Ik vind het wel goed zo. Wat financiële middelen (ook aan de toekomst gedacht, bijv. zwemlessen maar ook opleidingen, rijbewijzen enz.) en aandachtsverdeling betreft gaat het met twee prima. Ik wil de gok niet nemen, dat daar met een derde verandering in komt. Vandaar dat ik en mijn partner besloten hebben dat, in deze huidige maatschappij, twee gezonde wondertjes al zegening genoeg is.

Toch is er gezinsuitbreiding bij deze mama! We zijn een gezellig, maar druk, gezin bestaande uit twee volwassenen, twee kinderen en een hond. We hebben besloten om ook van de laatste een een tweetje te maken en dus hebben we afgelopen Paasweekend een hondje "geadopteerd". Een vrouwtje van 2 jaar, die hard op zoek was naar een nieuw thuis. Een blik in die droevige ogen en ik was verkocht. Inmiddels is ze een volle week bij ons, en het gaat super. De kids vinden het geweldig, onze eerste hond ook, wij hebben een goede daad verricht en ik kan toch nog een beetje moederen haha. Ik zeg win-win situatie.

Mag ik jullie voorstellen? Dit is Luna:

8 jaar geleden

Prachtig!

8 jaar geleden

Dank je!

8 jaar geleden

Wat een mooi beestje! :) Gefeliciteerd met jullie gezinsuitbreiding!