Snap

Gewoon, Guusje! 1.2

Mijn hart bonst in mijn keel. Fuck fuck fuck ik moet zo snel mogelijk weg van hier…..

Abby kijkt me vragend aan. Stacy heeft het veel te druk met de jongens om haar heen. Ik probeer zo snel mogelijk, nog net niet rennend, naar de wc te lopen. In mijn ooghoeken zie ik nog net hoe Donny de trap op komt lopen. Ik trek de grote massieve wc-deur zo snel mogelijk dicht en hoop dat hij me niet gezien heeft.

- Hij staat met Abby te praten X -

- Oké! App me weer als hij weg is -

Ik loop een wc hokje naar binnen, klap de bril omlaag en ga zitten. Verdomme wat een kl**tzak is het toch ook! Waarom komt hij in godsnaam naar VIE? 100 kilometer van zijn woonplaats?! Ondertussen check ik mijn facebook en instagram. Maak wat selfies op snapchat als mijn telefoon weer trilt.

- Hij is weer terug naar beneden gelopen X –

Ik pak mijn clutch, stop mijn telefoon erin en loop het wc-hokje uit. Ik check nog even in de spiegel of de angst niet van mijn gezicht af te lezen is, trek mijn rode jurkje recht en loop terug naar onze VIPruimte. Abby is ondertussen ook weg.

“Stac waar is Abby?” ik kijk Stacy vragend aan

“Uhm.. ja nou Guusje dat wilde ze je nog vertellen… Abby en Donny.. Ze uhm”

“Ja ja laat maar! Ze zijn samen. Gelukkig! Ben ik daar vanaf”

Ik loop terug naar Lena en samen dansen en drinken we tot in de late uurtjes. Pfoe dat laatste drankje? Had ik NIET moeten doen spreek ik mezelf in gedachte toe. Wankelend lopen we de trap af richting de uitgang. Daar staat onze taxi te wachten.

Als ik thuis kom val ik meteen als een blok in slaap. De volgende dag schrik ik om 13:30 wakker. Dit ga je niet menen?! Guusje wat doe je? Ik spring uit bed en ren naar de badkamer. Ik zie eruit als een verzopen kater met al die mascara onder mijn ogen. Dan maar even douchen.

Als ik onder de douche vandaan kom kijk ik pas voor het eerst sinds gisteravond weer op mijn telefoon. Ik heb meerdere appjes ontvangen waaronder eentje van Donny.

- Je zag er goed uit gisteren, maar je verstopte je zo snel. Geen zorgen! Je hoeft echt niet bang te zijn voor mij. Ons verleden is geweest hoor Guus alhoewel ik je nog steeds lekker vind sexy legs X -

Bah sexy legs wat denkt die wel niet?! Als Abby dat appje leest zal ze razend zijn. Ik verwijder het appje meteen weer uit mijn WhatsApp lijst. Ik lees de berichten op de groep chat en dan zie ik dat ik nog een appje heb van een onbekend nummer.

- Hey beauty… wat was dat nou gisteren in club VIE? Je was zo snel weg! X –

Fuck wie is dit nu weer?! Wat heb ik gisteravond allemaal uitgespookt? Ik moet Lena bellen, misschien dat zij het weet.