Snap

Gewoon bijzonder: ontzettend vermoeid

Zijn het zijn eigen slapeloze nachten die hem opbreken of heeft het een onderliggende reden.

De laatste tijd is Delano weer extreem moe. Vooropgesteld slaapt hij sinds zijn geboorte al heel erg slecht.  Hij word meerdere keren per nacht wakker wat betekend dat ik al 4 en een half jaar meerdere keren per nacht voor hem uit bed moet.  Hij krijgt wel 2 mg melatonine van de kinderarts maar dat is alleen maar zodat hij rustiger in slaap valt.  Ik wil hem (nog) niet aan de slaapmedicatie want daar vind ik hem echt veel te klein voor. Maar hij heeft de slaap zelf wel nodig. Dat merk ik al aan het feit dat hij nog gemiddeld drie dagen in de week smiddags slaapt. Nu denk je misschien dan moet je hem smiddags niet in bed doen maar anders houd hij het helemaal niet vol op school.  En het maakt ook geen verschil of hij wel of niet smiddags slaapt, hij word snachts altijd wakker. 

Maar momenteel loopt hij dikke wallen onder zijn ogen. Merken ze op school en bij de fysiotherapie dat hij ontzettend moe is een geeft hij zelf telkens aan dat hij naar bed wil. Dit had hij vorig jaar ook en toen was ik er ondanks zijn leeftijd van overtuigd dat hij de ziekte van pfeiffer had.  Nadat de huisarts en een dienstdoende kinderarts mij vertelde dat zulke jonge kinderen dat niet hadden besloot zijn eigen kinderarts hem er wel op te testen en daaruit bleek dat hij dat daadwerkelijk had  (mijn moedergevoel had het dus toch bij het juiste eind)

Maar de ziekte van pfeiffer krijg je toch maar 1 keer?  Dus ik snap niet waar het nu vandaan komt.  Hij is nog maar 1 dag naar school geweest na de kerstvakantie en hij was alweer helemaal op,  en hij moet nog 4 dagen deze week. Nu vraag ik me af wat ik ermee moet.  Hem gewoon zo door laten lopen of toch een keertje het hem langs de huisarts. Ik vind het voor hem zo sneu dat hij zo ontzettend moe is..

8 jaar geleden

Lief van je dat je meedenkt! ☺ We hebben helaas al vanalles geprobeerd en tot nu toe helpt niks. Ze vermoeden nu dat hij autistisch is en gewoon de prikkels overdag niet kan verwerken. Maar omdat hij nog zo klein is is het vrij moeilijk te testen. Dus ik sta gewoon elke nacht en paar keer op een troosts hem zodat hij weer rustig in slaap kan vallen.

8 jaar geleden

Misschien naar een homeopaat? Succes lijkt me erg moeilijk zo! Xxx