Snap

GEWONNEN Mega bloks.

Je doet mee met een winactie met het idee we zien wel... en dan ineens die mail.

je hebt megabloks van de fisher price gewonnen staat ineens in mijn mailbox. Ik kijk stiekem tijdens een vergadering omdat ik het lichtje zie knipperen. Blijkbaar heb ik een smile op mijn gezicht dus mijn collegaatje vraagt wat is er. Ik heb gewonnen en ook zij reageert enthousiast 

Na twee keer het pakketje te hebben misgelopen moet ik een pakketje gaan ophalen bij de jumbo. Geen idee wat ik eigenlijk moet ophalen. Dan zie ik het en denk ow ja..... De Prijs

Thuis maak ik de doos open en haal en handig opbergtasje eruit. Denk meteen,handig voor als je een keer weggaat en iets mee wilt nemen voor je kleintje. Hij gaat er dan ook meteen ermee vandoor. Wat erin zit,daar is nu weinig interesse voor. 

Daarna ontdekt hij dat er wielen inzitten. IK zet ze in elkaar en nu rijdt hij ermee over de tafel. Erg leuk. De stickers heb ik en niet opgeplakt. Niet handig als ze afgewassen moeten worden. Zoonlief vindt t ook zo leuk genoeg.

Mama plaats bedankt.

7 jaar geleden

Er wordt druk mee gespeeld. In de tas uit de tas, de opening zorgt zo nu en dan voor wat frustratie omdat het niet goed past. Hahah goed voor de fijne motoriek. Vooral de wielen trekken zijn aandacht..... die krijgt hij zelf niet los dus uitdaging. Leuk speelgoed. Leent zich ook goed om te sorteren op kleur en vorm van elk zijn er namelijk 2.

7 jaar geleden

Veel plezier ermee!

7 jaar geleden

Dank je wel

7 jaar geleden

Gefeliciteerd en veel speelplezier voor je zoontje!