Snap

Geweldige prijs

Hoi Mamaplaats,

Wat geweldig, ik heb het Weight Watchers pakket gewonnen. Ik kan het haast niet geloven. Vetrolletjes, here i come, met behulp van Weight Watchers zijn jullie straks voorgoed verleden tijd! Ik bedank Mamaplaats voor deze geweldige prijs. Ik kan niet wachten om te beginnen.

Groetjes, Marion

Hoi Mamaplaats,

Ik heb eerst even op de site gekeken om te checken of het echt waar is dat ik het Weight Watchers pakket gewonnen heb. En ja hoor, ik stond er inderdaad bij. Ik ben er ontzettend blij mee! Bedankt! Diëten is echt niks voor mij. Ik begin enthousiast maar ben na een paar weken al zwaar gefrustreerd omdat de kilo’s er toch nog aan blijven zitten, ondanks dat ik er heel veel voor heb moeten laten staan.. Ik heb inmiddels al veel goede berichten over Weight Watchers gehoord dus heb het volste vertrouwen dat het me gaat lukken!

Met vriendelijke groet, R.Roelofse

10 jaar geleden

Hihi hier ook een Mien ongeduld. Na de operatie van vorige week spontaan anderhalve kilo kwijt, maar het is nooit blijvend. Ben ook al wezen surfen op de site en wat ik lees bevalt me wel. Nu maar wachten tot ze contact opnemen en ik kan beginnen met 30 kilo weg te werken. Alle andere winnaars ook gefeliciteerd en succes.