Snap

gevaar kakteef in de ijssalon

heerlijk die hormonen tijdens je zwangerschap , en het leed dat kakteef heet

Mijn zwangerschap ging al weken dag in dag uit heerlijk gepaard met overgeven.

Ik kon hierdoor alles eten en laat ik nou heel mijn zwangerschap zin hebben in ijs en friet!

We hadden heerlijk een uitje er even uit lekker rijden in de auto terwijl mijn vriend rustig over de drempels vloog  mijn maag inhoud maakte salto's en de rijstewafels met pindakaas en kaas kwamen al goed omhoog .

Ik hield het niet meer en vloog zo wat uit de auto toen we een rustig plekje hadden gevonden, toen ik klaar was zag ik het een ijssalon!!!

Ow moppieeeee zullen we een ijsje halen? voor ik antwoord kreeg was ik al binnen en stond voor de kassa een bakje ijs met 4 bollen ow doe er maar 2  ik hoorde een luide snuif achter me en jahoor daar stond het een KAKTEEF zonnebank bruine huid gesnuif en der neuske omhoog kan niet missen! ik bestelde onverstoord verder en rekende af helaas stond kakteef in de weg  en vroeg zal je dat nou wel doen zoveel ijs? wijzend naar mijn groeiende buik...

Ik pakte geirriteerd mijn ijs en liep naar buiten vragend aan haar goh zal jij dit nou wel doen van ijs krijg je nog diepere  rimpels..

buiten keek mijn vriend me weer lachend aan nog een kakteef?