Snap

Geboren: Ruby Juultje * So in love!

Roemer heeft een zusje: Ruby (spreek je uit als Roebie). We zijn helemaal verliefd! Op 14-09-2017 is ze geboren en nog mooier dan dachten!

We zijn in de wolken, een gezonde dochter. Ruby doet her erg goed en Roemer is een lieve grote broer. Hij helpt waar kan en dat hij minder aandacht krijgt is geen probleem. Ik ben trots hoor!!

De naam 
Er was nogal wat commotie over de naam... Deze stond namelijk op het raam bij de buren. We hadden zelfs een nieuwe gekozen in week 34 van mijn zwangerschap. Totdat de buren aanbelden en vertelden dat ze het even hadden moeten laten bezinken, maar dat ze het leuk vonden als de twee Ruby's samen opgroeiden. 

Vanaf dat moment was optie 2: Mae verleden tijd. We gingen ervoor. Hoe toevallig hé?! Best een bijzondere naam. In ieder geval geen top 10 naam. En dan twee naast elkaar.

Ik ben blij dat we het hebben gedeeld en dat de buren instemden. Want als ik eerlijk ben... Als ze niet langs waren gekomen hadden we (hoe slecht of dubbel ook) niet ons hart gevolgd.

We zijn nu nog meer in de zevende hemel, we hebben een Ruby en ze is fantastisch!

6 jaar geleden

Wat goed opgelost zo! Fijn zeg! Gefeliciteerd en geniet ze!

6 jaar geleden

Leuk, gefeliciteerd met jullie Ruby. Mijn moeder heet ook zo

6 jaar geleden

Geficiteerd!! Fijn dat de buuren toch nog langs zijn geweest om het zo op te lossen... ze mogen niet verwachten dat jij je droom naam laat varen...

6 jaar geleden

Ik had de combi Ruby Mae gaaf gevonden! Je moet alleen wel voor een dubbele naam willen gaan... iig heel veel geluk met z'n viertjes