Snap
  • familie
  • wedstrijd
  • foto

Fotowedstrijd tv programma “Het Familieportret” !

Als je geregeld op het internet bent, kom je nog wel eens iets opvallends tegen. Ben jij bekend met de tv programma “ Het Familieportret”? Het moet haast wel. Nu zag ik dat ze momenteel een leuke wedstrijd houden waar je aan mee kunt doen. De bedoeling is om een leuk en/ of bijzonder verhaal naar hen op te sturen, de winnaar(s) maakt kans op mooie prijzen. Zo kun je een midweek of weekend Landal Greenpark winnen.

Het Familieportret is een tv programma waarbij de band tussen familieleden centraal staat. De kijker kijkt mee in het leven van verschillende mensen. Inmiddels is de tweede seizoen begonnen. Iedere week kun je een bijzonder portret zien van een bijzondere familie. Een portret van drie generaties. Je leert ze kennen en ontdekt hun familieverhalen. Bijzondere portretten zijn ook in letterlijke zin een rode draad door het programma. Centraal element in het programma is een bijzonder familieportret, dat aan het eind van iedere uitzending wordt onthuld.

Het Familieportret is zowel op tv als online. Dus voor meer informatie kun je het beste de site bekijken.

//

//

Heb je een bijzonder, ontroerend of grappig verhaal over je familie? En wil je een leuke prijs winnen? Dan is dit denk ik wel iets leuks om aan mee te doen.