Snap

Fisher Price pakket gratis ontvangen!

Mijn zoontje was erg blij met het Fisher Price pakket dat wij hadden ontvangen als één van de 25 nieuwe inschrijvingen.

Marielle had nog speciaal nagevraagd hoe oud mijn zoontje/en of dochter was, dus de autobaan was speciaal op hem afgestemd!  

11 jaar geleden

Gefeliciteerd. ook ik was een van de gelukkige. Wij kregen een mobile van fisher price een beter cadeau had ik me niet kunnen wensen. Ik had er zelf geen gekocht, ik had namelijk van een paar vriendinnen gehoord die er wel eentje hadden gekocht dat hun kindjes er eigenlijk niets mee deden. Nou wij zijn er heel erg blij mee. Echt een super leuk ding met een paar goeie optie's. Hij heeft een dag en een nacht stand, met voor de dag korte vrolijke liedjes en voor de nacht een zacht rustig melodietje. D

11 jaar geleden

wat leuk gefeliciteerd..!!

11 jaar geleden

gefeliciteerd, veel plezier ermee.