Snap

Ex van Charlie Sheen gebruikte drugs tijdens zwangerschap

Het voormalige liefje van Charlie Sheen, Brooke Mueller, heeft drugs gebruikt tijdens de zwangerschap van hun 4- jarige tweeling Bob en Max.

Het voormalige liefje van Charlie Sheen, Brooke Mueller, heeft drugs gebruikt tijdens de zwangerschap van hun 4- jarige tweeling Bob en Max.

Drugsverslaving

Brooke kampt al jaren met een drugsverslaving. Nu blijkt dat de blondine ook tijdens haar zwangerschap niet clean kon blijven. In de negen maanden dat zij zwanger was, heeft zij zich twee keer laten opnemen in een afkickkliniek. Beide keren was het korter dan een maand. Brooke heeft vaker een poging gedaan om af te kicken van de zeer verslavende drug: Crystal Meth. Tot op heden is dit nog steeds niet gelukt.

Een insider maakt duidelijk dat de verslaving van Brooke erger is dan verwacht. ‘’Het laat zien hoe erg Brooke’s verslaving is. Dat zij zelfs niet kon stoppen met twee baby’s in haar buik.’’

Tweeling

De kinderbescherming heeft de tweeling weggehaald bij hun moeder. Zij hebben besloten dat de kinderen niet langer veilig zijn. De kinderen zijn ondergebracht bij Denise Richard, een andere ex van de acteur Charlie Sheen. Toen Brooke vorig jaar een poging deed om af te kicken , werd de tweeling al verzorgd door Denise. Aangezien vader Charlie net zo’n feestbeest is als de moeder, hoeven de kinderen daar ook geen steun van te verwachten.

Exen Charlie Sheen

Denise Richards heeft aangegeven dat zij zielsveel van Bob en Max houdt en dat zij ze met liefde opvangt. Charlie en Denis kregen samen twee dochters in de vier jaar dat zij getrouwd waren. Op 30 mei 2008 trouwde Charlie Sheen en Brook Mueller, hun huwelijk was van korte duur. In 2010 vroeg Charlie alweer een scheiding aan.