Snap

Eerste vlog mamaplaats.

Intro vlog, eerste vlog op mamaplaats. Voorstellen, filmpje, kindjes.

Hi allemaal!

Ik ben door mamaplaats uitgekozen om voor jullie te gaan vloggen.

Ik ben een 29 jarige mama van een kleuter meisje van 5 jaar, genaamd Jenaya, en een peuter jongen van 3 jaar genaamd Aiven. Ik ben getrouwd met Leroy, en ik mei van dit jaar verwachten wij ons derde wondertje; nog een babyboy! In deze periode gebeurd er natuurlijk hartstikke veel, van emoties tot het klaarmaken van de babykamer én de zorg over mijn twee andere kids. Hoe ik dit allemaal doe? En hoe mijn dagen er momenteel uitzien? Dat kunnen jullie vanaf nu gaan zien in mijn persoonlijke vlogs. 

Mijn eerste filmpje is een kleine intro voor jullie. Vanaf volgende week ga ik vloggen over mijn zwangerschap, alles wat erbij komt kijken etc!

Ik hoop dat jullie mij gaan volgen.

Liefs,

Tamara

8 jaar geleden

Dank je wel voor je tips!! Ik moet idd even kijken wat het beste is :)

8 jaar geleden

Hoi! Leuk je te ontmoeten. Ik vlog al een tijdje, misschien vind je het leuk om het te bekijken als inspiratie ;) Mag ik je wat tips geven? Voortaan liggend filmen en liefst met een film/foto camera, dan komt het niet zo schokkerig over. Veel succes in de toekomst! https://www.mamaplaats.nl/blog/shoppen-en-lunchen-met-een-dreumes

8 jaar geleden

Leuk! Wat een mooie boek en ubershattige kindjes heb je! Misschien is het handig om de camera ergens neer te zetten tijdens het filmen. Dan kom je zelf wat beter in beeld. Ik ga zeker je volgende vlog kijken!

8 jaar geleden

Superleuk hoop nog veel meer van je te zien groetjes andrew / spekkoek ????????