Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Een zoontje voor Prins William en Kate Middleton

Prins Harry kon het niet langer voor zich houden. Hij heeft het geslacht verklapt van het aanstaande kindje van prins William en Kate Middleton.

Prins Harry kon het niet langer voor zich houden. Hij heeft het geslacht verklapt van het aanstaande kindje van prins William en Kate Middleton.

 

Prins William en Kate Middleton

Zoals al eerder te lezen was op Mamaplaats, straalt Kate Middleton met haar babybuik. In juli wordt het Britse Koningshuis uitgebreid. De grote vraag was; gebeurt dit met een prinsje of met een prinsesje? Deze vraag is inmiddels beantwoordt.

Een jongetje

Prins Harry kon zijn blijdschap niet langer voor zich houden. Hij heeft verklapt dat William en Kate een jongetje krijgen. Volgens een insider vindt Harry het geweldig dat hij een neefje krijgt.

De directe omgeving van William en Kate weten al langer dat het een jongetje wordt, en zijn al druk aan het shoppen geslagen. Het huis stroomt inmiddels vol met blauwe babyspulletjes. Ook de babykamer is al af. Het is een suite van bijna 31.000 euro, ingericht door designer Lucinda Croft.

Volgens insiders zijn William en Kate dolblij dat ze een jongetje krijgen. Kate heeft altijd al een zoontje gewild.