Snap

Een stoere kinderkamer

Het inrichten van een kinderkamer is soms lastiger dan je denkt. Waar vindt je leuke ideeën en hoe kan je binnen je budget blijven.

Trends & Style

Wat is de ideale kinderkamer? Er zijn zoveel mogelijkheden en zoveel leuke ideeën. Jammer genoeg hangt er vaak een prijskaartje aan en worden de meeste kamers gepresenteerd in een grote ruimte. In werkelijkheid heeft je kind misschien een veel kleinere kamer. Hoe kan je dan toch de ruimte goed benutten zonder dat het te vol staat?

Mijn zoontje wilde graag een stoere kamer. Omdat hij geen grote kamer heeft hebben wij de muren en meubels neutraal gehouden.

Een boomhutbed (leenbakker) geeft de mogelijkheid om speelruimte onder zijn bed te creëren. Wij maken de kamer af met houten kisten (karwei), een kledingkast (basiclabel), tafel met stoeltjes (ikea) en een letterbak voor zijn boeken (basiclabel). We hebben gekozen voor witte gordijnen op maat (ikea).

Een paar kussens op zijn bed voor de kleur en de kamer is helemaal af (woonstore).

Zijn boomhutbed is echt een goede keus geweest. Het is veilig en je kind kan er ook in spelen. Jesse is maar wat trots op zijn stoere kamer!