Snap
  • Momlife
  • Oktoberbaby
  • mooistebillie
  • happyoneyear
  • mevrouwtjegoossens

Een jaar moeder

Wat een jaar! Alsof jou geboorte en al die dagen daarna nog niet spannend genoeg was.

Na 12 dagen in het ziekenhuis kwam je eindelijk thuis in ons gezellig appartementje waar jou wiegje,kastje en babyspullen al weken klaarstonden. Door dat ik nog twee vele jongere zussen had was ik heel erg zelfzeker als moeder vanaf de eerste dag, en ondanks dat al de moeders tijdens mijn zwangerschap altijd zeiden ‘bereid je maar voor want je gaat nooit meer slapen.’ ‘Kinderen zuigen je energie helemaal op.’ ‘Klaar voor al die slapeloze nachten?’ En nog veel meer onzin. Hebben wij nooit gedacht ‘goh wat is dit zwaar.’ Je was een heerlijke baby en altijd tevreden alles verliep soepel je at goed, sliep mooie blokjes,huilde bijna nooit, je deed vele harten smelten.

Ik was niet bang om moeder te worden en dat hoefde duidelijk ook niet!

Bedankt

Bedankt Billie,

om ons gezin van 3 compleet te maken en ons elke dag een glimlach te gunnen, te klappen in jou handjes als je gelukkig bent, altijd netjes te eten zoals een echte dame, neuzen neuzen als je moe bent, en duidelijk te maken als je iets niet zo heel fijn vind.

Bedankt Billie,

om altijd enthousiast te zijn als we jou komen halen van de opvang, om ons mee te laten lachen als je ‘kip’ zegt en om ons te laten genieten van hoe jij door jou prentenboekjes bladert.

Bedankt Billie,

Om van mij een (melige huil) moeder te maken en te zorgen dat ik mezelf weer beter heb leren kennen. Ik ben zo klaar voor het eerste jaar met mijn peuter en zo benieuwd wat dit ons gaat brengen!

Liefs mama.