Snap

Draak te koop!!!!!!!!

Draak te koop!!! Het is een jongen en heeft mooie ogen lief hoogblond plukkie pluis op zn hoofd en is heel ondeugend!

Er is natuurlijk geen echte draak te koop en nee ik verkoop mijn zoontje ook niet hoor!!!! 

Maar hij zit echt lekker in een draakfase pfffff.....

Hij kan nee knikken en hij weet ook duidelijk wat nee is en dat nual met zijn bijna 11 maanden jong hahaha hij is nu echt grenzen aan het testen en ik moet toegeven als hij dan zijn ondeugende scheve glimlach met zijn 8 mini tandjes laat zien..... dan heb ik echt moeite om niet streng te zijn en voet bij stuk te houden en om niet kei hard in de lach te schieten!!

Ik wil ook niet alles voor hem wegzetten zodat ik hem echt goed kan leren wat hij wel of niet mag maar meneer slaat ( ramt) knalt gooit bijt etc etc etc.... hij kan lief en zachtjes doen maar hij doet soms of hij je een kus wilt geven en dan geef je bijna een kus BAM hand recht in je gezicht ofzo....

Ik hou zielsveel van het mannetje en hij is 9 van de 10x super schattig en lief en fluffig! Maar soms komt de draak in hem naar boven hihi en ik kan ook vaak rustig zijn maar veranderd ook wel eens in een mamamonster hoor.....

Dit is toch weer gewoon een fase???? 

Ow wat hou ik toch veel van hem en ik geef ook toe wat lijkt hij toch verdimmes veeeel op mij!!! Hahahahaha

Xxx

Op deze foto het bewijs van mijn draakje hij mocht niet aan de gordijnen trekken en kreeg een standje was het eerst brullen... dus negeren die krokodillen tranen... dan nog eens proberen krijgt weer een standje lacht je gewoon vierkant uit.... iets strenger zijn...  weer tranen en brullen... en dan boos wegrijden in zn loopwaggie batsboem tegen de salontafel omhoog en dan lachen omdat het boem ho ik sta ineens stil grappig was ofzo.....

7 jaar geleden

zo mooi hoe ze de wereld en hun emoties daarbij ontdekken :)

7 jaar geleden

Hoe klein ze ook zijn ze snappen heel goed wat wel en niet mag! En weten ook heel goed welke knopjes ze in moeten drukken om ervoor te zorgen dat je soms een beetje boos wordt. Maar ja ook dat moeten ze leren. En hoe ouder hij wordt hoe meer grenzen hij op gaat zoeken. Zeker als ze kunnen praten en een weerwoord kunnen geven oh wat een feest ???? maar als je vroeg genoeg de grenzen duidelijk aan geeft en er ook consequent in bent heb je er straks alleen maar profijt van! Ik hoef Milo soms maar aan te kijken of zijn naam op een bepaalde manier te zeggen en hij weet genoeg haha