Snap

Door de medische keuring heen

Zoals ik in een eerdere blog al schreef heb ik een nieuwe baan! Voordat ik hier aan begin moest ik nog wel even gekeurd.

Super blij ben ik nog steeds met mijn nieuwe baan, heel onwerkelijk ook! Maar voordat ik uit eindelijk mag beginnen zijn er nog wel een aantal dingen die geregeld moeten worden.

Zo moest ik al heel wat formulieren invullen omdat ik gescreend moet worden en was ik van de week aan de beurt voor een medische keuring!

Best gespannen ging ik op weg, ook al weet ik eigenlijk best dat ik gezond ben is het toch spannend. De keuring begon met 4 vaccinaties! En mocht ik nou net helemaal niet van prikken houden!! Maar goed niks aan te doen het hoort er nou eenmaal bij. Daarna bloeddruk op meten en pols tellen. De mevrouw die de keuring deed vroeg ben je een beetje nerveus? Uhmmm jaa!! Ik hou niet van prikken!!! Dat hoor ik aan je pols ja zei ze!

Daarna moest ik gewogen en gemeten, hier niks aan de hand gelukkig maar dit wist ik ook wel van te voren, mijn gewicht en lengte zijn netjes in verhouding. Daarna werden mijn ogen getest, yes gewoon 100% zicht!! En toen nog een gehoor test (piepjes luisteren) ook die was prima in orde!! 

Bijna door de keuring heen! Alleen nog een lichamelijk onderzoek... En Quess what?? Deze was ook goed!!

Yeaaaah ik ben goed gekeurd :D en mag dus nu ook echt beginnen met de nieuwe baan. Toch wel een opluchting hoor!! 

Ben helemaal binnenste buiten gekeerd en gezond verklaard, best een goed gevoel!

En kunnen jullie al raden wat mijn nieuwe baan is??

8 jaar geleden

Yeaaaah goed geraden!!!! ????????????????

8 jaar geleden

Bij defensie is het onderdeel van de sollicitatie procedure. En jij was in principe al aangenomen. Ik denk stewardess. In ieder geval, héél veel plezier met je nieuwe baan.

8 jaar geleden

Ook niet goed haha

8 jaar geleden

Hoi, Fijn dat je goedgekeurd bent. Ik denk dat je bij defensie gaat werken. Heb zelf vroeger gesolliciteerd bij de marine en daar werd ik ook helemaal gekeurd en moest ik heel veel formulieren invullen. Groetjes Peetje80