Snap

Die verrückte halbe stunde

Ik voel me de laatste tijd echt OUD…. Ik merk dit onder andere aan de muziek die ik leuk vind en die dus al heeeeeeeeeeeeel oud blijkt….

Al eerder schreef ik over muziek, muziek is geweldig!

Muziek doet zoveel met je; herinneringen boven halen, het bepaald de stemming, je wilt meedoen in de vorm van zingen, dansen en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Op mijn werk zie ik dat muziek een helende werking kan hebben en daarbij is het gewoon ontzettend leuk en fijn om muziek aan te hebben. Jackie is ook gek op muziek en ik merk dat Lilly ook al echt liedjes herkent (die dan bij ons lekker hard staan).

Meestal in de auto mag ik van Jackie niet meezingen, het is een soort spelletje. Zij zegt dan dat ik moet zeggen dat ik het liedje niet weet en dan zegt zij: “Ohh maar mama ik weet deze” om vervolgens hard mee te blèren. En al is ik dan per ongeluk meezing, nee dat kan echt niet! Dan herhaalt ze dat ik dat nummer niet weet.

Op het werk had ik vaak die verrückte halbe stunde aanstaan, heerlijk die foute happy hardcore, daar word ik nou echt vrolijk van! Als ik vrij ben stond er, voordat Lilly er was, heel vaak muziek aan maar nu vergeet ik vaak muziek aan te zetten. Daardoor geniet ik extra van de momentjes alleen in de auto (richting mijn werk) zodat ik heel hard de muziek aan kan en lekker kan meeblèren. *

Op vrijdags moet Jackie altijd om 09.45 uur zwemmen, dus wil ik graag voor 09.30uur wegrijden, meestal is dit na 09.30uur. Maar…afgelopen vrijdag waren wij een keer op tijd vertrokken. Echt op tijd want bij het starten van de auto was die verrückte halbe stunde nog bezig. En er was Happy Hardcore, ik zette de radio harder en ging meezingen, ik kijk in mijn achteruitkijkspiegel en ik zie Jackie boos kijken met haar handen op haar oren. “Auw mamma, wat een stomme muziek.” Ik zeg nog van niet, maar ze antwoord met: “Harde boem in het liedje, ik vind het echt niet leuk!”

Toen ik op mijn werk kwam en ik heel grappig ging zingen (althans ik vind dit grappig, de jongeren vaak niet) Kreeg ik al naar mijn hoofd, “Wat zing jij dan??” ik heb nog een poging gedaan om kinderliedjes van “Mijn jeugd” te zingen maar die konden hun dus niet. Ik heb het over de gemiddeld 16 jarige, serieus? Eerst kon ik de nummers die de jeugd luisteren echt nog meezingen of ik luisterde hetzelfde, tegenwoordig kan ik ze niet meer bijbenen. Ik reken terug, tja ik word dus echt oud….

8 jaar geleden

onze dame vind het op dit moment nog heerlijk als ik zing. ben benieuwd hoelang dat nog duurt hihi.

8 jaar geleden

90's are the best! ;) Ons zoontje kan er nog wel van genieten. Ik hoop dat dat zo blijft :)

8 jaar geleden

Ja inderdaad! Helemaal mee eens! Heerlijk vooral in de auto :)

8 jaar geleden

Of het 'foute' uur... Waarom fout? Is muziek waar ik mee groot geworden ben! Lekker dan!! ;-)