Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

De laatste week is ook al weer voorbij!

Deze laatste testweek heb ik een aantal malen de wagen zelf kunnen testen. We zijn naar een grote woonboulevard geweest, naar de stad en even naar de supermarkt voor een snelle boodschap. In alle 3 de "test"ritjes hebben we veel plezier gehad van de wagen. Ook al is Roan nog maar klein, hij zit echt wel goed in de wagen. Hij zakt een ietsiepietsie naar links of naar rechts, maar dat is wat mij betreft te verwaarlozen.

En Roan heeft heerlijk zitten spelen, dus hij heeft er ook geen last van. Het zitje is ook iets achterover gekanteld en als je de riempjes goed afsteld, dan kan je kindje echt geen verkeerde kant op. :) De wagen past heel gemakkelijk in mijn kleine kofferbakje van mijn Ford Ka. Ruimte zat over om allemaal leuke dingen mee terug te nemen van de woonboulevard of de stad.

Laatste uitje

Ons laatste uitje naar de supermarkt hebben we vastgelegd op film en daarvan kun je de resultaten bekijken op mijn testpagina. Roan erin zetten ging weer gemakkelijk. De wagen was immers nog afgesteld op Ward van 2 jaar. Maar ik deed de "knoopjes" in het onderste gaatje en trok de riempjes strak en hij zat. Door de winkel heen rijden kost geen enkele moeite. Ik had aan de ene hand de wagen en aan de andere het mandje en ik vloog door de winkel heen. Je zet hem rechts met 1 klik op de rem en links haal je hem er weer vanaf en je sjeest weer verder. Heerlijk! Ik ben dan ook heel gelukkig dat ik de wagen mag houden. Ook mijn aanstaande :) man vindt de wagen geweldig. Hij meet 1.91, dus vrij lang en hij loopt er prima mee.

Eindconclusie Quinny Yezz

Samenvattend kan ik zeggen: Zoek je een wagen voor uitjes waarbij je weinig of geen zeer onregelmatige ondergronden tegenkomt, dan zeg ik; KOOP DE QUINNY YEZZ. Het enige waar deze wagen niet geschikt voor is, is zeer hobbelig gras en zand. Ook met boomschors was het lastig rijden, maar dat kom je bij normaal gebruik heel weinig tegen. Maar er zijn zo veel redenen om hem wel te kopen. Het gemak is enorm, hij kan op de fiets mee met een daarvoor geschikt ophang-systeem, maar je gooit hem ook zo op je rug, want hij is heel licht. Hij klapt in een wip in en uit. De bandjes zijn makkelijk te verstellen, erg handig als je twee jonge kindjes hebt. Hij is geschikt voor alle lengtes en wat voor mij het meest prettige aspect van de wagen is: hij rijdt heerlijk!!!! Die wieltjes glijden gewoon over harde ondergronden heen.

IK BEN FAN!!!

Bedankt voor het lezen van mijn blogs en het bekijken van de filmpjes en foto's. Hopelijk kun je op basis daarvan beslissen of de Yezz ook voor jou een geschikte wagen is.

Groetjes van Roan & Anita

11 jaar geleden

Ik heb je bevindingen met veel plezier.....en een klein beetje (lees veel ;-)) jaloezie gelezen en ik ben nog meer overtuigd dat dit de perfecte buggie is als je een ondernemend type bent als ik. Helaas heb ik een buggy die nog goed voldoet en aangezien we echt geen reden is om een andere te kopen zal ik hem niet in mijn bezit krijgen maar ik zou hem iedereen aan raden die mij om advies zou vragen! Geniet heerlijk van je Quinny Yezz!