Snap

De december maand en een onverwacht cadeau

De december maand is begonnen.. met onze 2 prachtige kids een mooie dembermaand tegemoet. Wat een genot. En dan blijkt er nog een verassing

de oudste geniet volop van sinterklaas en is zelfs soms wat bang. Angst dat de pieten s nachts binnenkomen wat best sneu is. De jongste zijn schoentje wordt gezet maar de oudste zingt voor hun samen. 

Ik ben wat sneller aangebrand erg moe reageer kribbig.. het lampje gaat branden en ik doe een test... manlief mag kijken . 2 roze strepen. ..

De jongste is nog geen jaar.. de wens is er maar nu best snel.. wat zullen mensen gaan zeggen?  Niet veel goeds? Ons grote wonder grootste sinterklaas cadeau van de week maar eens bellen met de verloskundige;)

7 jaar geleden

gefeliciteerd. ik was met 4 maand zwanger, en wisten pas met 18 week, en we hebben langs ons heen gegaan het commentaar. Eerlijk gezegd, als mensen iets negatiefs over hebben gehad, dan ben ikhet kwijt..

7 jaar geleden

Gefeliciteerd! Wat grappig: vorig jaar testte ik op 6 december positief. Onze jongste zoon is inmiddels alweer 4 maanden..