Snap

Daar gaan we dan ...............

Aangestoken door anderen en dus in de verleiding gebracht om toch maar weer het bloggen op te pakken...

Net even een stapje verder dan FaceBook.. Alhoewel ik daar ook best veel op zet ;-)

Maar achter sommige opmerkingen/statussen zit dan blijkbaar toch veel meer dan mensen denken.

Allereerst dit blog om aan te geven waar ik op dit moment in het leven sta en dan zullen in verdere blogs wel de duidelijkheden verschijnen.. Zou ik alles nu plaatsen dan wordt het een lap tekst waar mensen een week mee zoet zijn en ben ik gelijk klaar... En dat is niet de bedoeling natuurlijk :-p

Dus .....

Op dit moment is het zaterdag kwart voor 7 's-morgens...  Geen wekker gezet maar slapen is al een hele tijd geen hobby meer van mij ...  Dus altijd vroeg uit de veren en ook is het wel lekker om nog even wat "vrije tijd" te hebben voor de kids wakker worden..

4 kids !!  Poeh...  Heel soms denk ik wel eens.. waar ben ik aan begonnen.. Uiteraard niet om de kids, want daar houd ik vreselijk veel van .. van allemaal ... maar het feit dat ik het alleen moet doen...

Vader van de oudsten is op een zeer negatieve manier in beeld... En had hem liever allang uit beeld zien verdwijnen, maar omdat mijn oudste zoon dat niet wil is dat niet mogelijk

Ja inderdaad... Alleen de zoon... Mijn dochter heeft 2 jaar geleden al besloten niks meer met haar vader te maken willen hebben en wordt nu natuurlijk door haar broertje daar nog steeds een beetje toe gedwongen. Alhoewel ze hem niet ziet, blijft hij onderdeel van sommige gesprekken hier in huis en daar baalt ze  ( en ik ook overigens ) stevig van

Vader van de tweeling is ook nog in beeld .. een stuk minder negatief gelukkig, maar desalniettemin niet zeer positief..  Heeft zijn relatie met de oudsten zwaar verpest en probeert dat goed te maken maar is daar te laat mee begonnen. Door de verwijten die over en weer gingen werd mijn gevoel ook anders en helaas is ook dat gebleven. En nu probeert hij te laten zien dat hij "het wel kan" ... too little too late...  En een beetje in overdreven vorm soms.. wat de kids ook wel door hebben..... Ach... Zolang er geen ruzie is vind ik het prima.. Ik ben duidelijk genoeg geweest dat het voor mij wat "relatie" betreft einde verhaal is...   Omgang met de mannen zal ik hem niet verbieden...

De mannen ...  ja..  Een tweeling van 16mnd nu inmiddels...  Een zware zwangerschap die eindigde in een vroeggeboorte  ( via KS algehele narcose ) heeft mij 2 hele mooie mannen opgeleverd... En nee .. Ik zou het NOOIT meer over willen doen :-p  Een tweeling zwangerschap in een reeds aftakelend lichaam is echt geen pretje en kan zelfs als ZEER onprettig worden beschouwd

Ja helaas... Een aftakelend lichaam... Een medisch foutje op je 15e kan dus een behoorlijke impact hebben op je latere leeftijd... Een vergroeide rug en heupen loopt wat minder soepel en dan heb ik het nog niet over bukken en dus het grootste gedeelte van je huishouden met kleine kids ;-)

Maar klagen is niet waar dit blog voor is bedoeld.... Dus dat gaan we ook niet doen ( nog ) :-p

Het is weekend... De kids slapen nog...  1 van de 2 mannen is een uurtje geleden wakker geworden en die heb ik met een fles weer in slaap gekregen.. Zijn broer vindt slapen wat leuker dus die zal over een half uurtje wel komen denk ik

En dan worden ze rond 10u opgehaald door "papa" om voor de 2e keer een nachtje te blijven slapen... Vorige keer is het goed gegaan .. Dus ik hoop voor hem deze keer ook weer ...

Want doorslapen is helaas nog geen vaststaand feit maar een uitzondering...  Maar hopelijk heb ik het ergste gehad

Als de mannen weg zijn dan ga ik ff douchen en de boodschappen binnen halen.. Dan naar een verjaardag en daarna nog even naar mijn ouders 2 afleveringen van mijn serie kijken .. Die komen op een zender die ik zelf niet heb dus vandaar.....

Mijn dochter blijft bij mijn ouders slapen vannacht en mijn zoon heeft zijn playstation.. Dus ik zit lekker vanavond alleen in de woonkamer... Ben bezig met een collage van de kids dus dat kan ik mooi op mijn gemakje afmaken.

En dan morgen uitslapen.......... Nou ja...  hahahaha.. tot 6u dan.. Maar in ieder geval hoef ik niet wakend te slapen want de kleintjes zijn er toch niet...

Nu de logeertas inpakken en wachten tot alles wakker wordt.. tot het volgende blog dan maar

8 jaar geleden

dank je wel voor je reactie :-)

8 jaar geleden

welkom terug! Ben benieuwd naar je volgende blogs!