Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Boeken voor een koude winteravond

Hierbij de leukste boeken waar je op een koude winteravond gegarandeerd door meegesleept wordt!

Het zit er weer aan te komen, de winter staat voor de deur! Nu de herfst is begonnen is het alweer guur en fris buiten. Maar wat is er nou fijner dan lekker op de bank te kruipen met een goed boek wanneer het buiten koud is met een dik pak sneeuw? Lekker een kopje koffie of thee erbij, dekentje op de bank of lekker languit in je bed met een fijn boek. Hierbij de leukste boeken waar je op een koude winteravond gegarandeerd door meegesleept wordt!

Tijdloze boeken

De onderstaande boeken zijn alweer een tijdje uit, maar blijven zeker de moeite waard om te lezen. Allemaal boeken met een sterk en bijzonder verhaal die je mee slepen en waar je moeite mee hebt om ze weg te leggen.

  • Komt een vrouw bij de dokter / Kluun

- Eten, bidden, beminnen / Elizabeth Gilbert

- De eetclub / Saskia Noort

- De gelukkige huisvrouw / Heleen van Royen

- 50 tinten grijs / E.L. James

- Bezeten van mij / Nicci French

- Gisele / Susan Smit

 

De nieuwste boeken

De onderstaande boeken zijn allemaal recent verschenen en staan nu al boven aan de lijsten van meest gelezen boeken.

- Toen ik je zag / Isa Hoes

- Debet / Saskia Noort

- Zusje / Rosamund Lupton

- King & Maxwell/ David Baldacci

- Bridget Jones, mad about the boy / Helen Fielding

- Morgen ben ik weer thuis / Simone van der Vlugt

- Inferno/ Dan Brown

Dit zijn allemaal wel moderne boeken die bekend zijn bij een breed publiek en vooral populair bij vrouwen. Voor de meeste van de bovengenoemde schrijvers geldt dat ze meerdere boeken hebben die zeker de moeite waard zijn om te lezen. Zo heeft Kluun twee opvolgers geschreven op zijn bestseller; Komt een vrouw bij de dokter. Ook het boek ’50 tinten grijs’ heeft inmiddels twee opvolgers. Nicci French is een schrijversduo en zij hebben een hele rij met goede boeken uitgebracht, zeker de moeite waard om in te duiken! Ook Heleen van Royen heeft veel boeken geschreven die zeer geliefd zijn bij de vrouwen. En natuurlijk niet te vergeten de Bridget Jones reeks van de schrijfster Helen Fielding.

 

Keuze genoeg!

Voor de koude winteravonden is er dus keuze genoeg. Het is maar net van welk genre je houdt. Op internet kun je veel boeken opzoeken en in het kort lezen waar het boek over gaat. Ook in de bibliotheek kun je de nieuwste boeken lenen, hier kun je ook selecteren op het type boek wat je graag leest.

 

Veel leesplezier!

 

 

Geschreven door mama Renate

10 jaar geleden

och wat heerlijk, een boekje lezen! kom er niet vaak meer aan toe helaas. Gelukkig hebben wij met de NLse meiden hier in de buurt (woon in Turkije) een ruilsysteem, waardoor we toch een aantal NLse boeken kunnen lezen, heerlijk! Vaak niet de nieuwste, maar dat maakt niet uit ;)