Snap

Blog Inspiratieloos: hoe komt dit?

Hoe komt het toch dat ik de laatste tijd weinig inspiratie heb voor nieuwe blogs? Na even nadenken kwam het volgend in mij op..

... Ik schrijf graag over dingen waarvan ik denk dat andere moeders daar ook wel eens mee zitten of dat soort dingen hebben mee gemaakt. Ik probeer dus echt te schrijven over wat ons, moeders, kan interesseren. Ik heb gewoon niet iets mee gemaakt de laatste tijd, denk ik.. of is het wat anders

... De nieuwe 'regels' van Mamaplaats zorgen ook voor een stukje inspiratieloosheid. Eerder had ik veel meer de behoefte om een leuke blog te schrijven, voor alle lezers van MP. Hoe meer reacties, hoe fijner ik het vond. Niet omdat we betaald kregen per reactie, maar omdat ik zo zag dat mensen mijn blog het lezen en reageren de moeite waard vonden. Voor mij was het de sport om een blog te schrijven waarop ik reacties kreeg, dat vond ik leuk. En dat het werd beloond met een kleine vergoeding, dat deed mij erg goed. Ik zag het letterlijk als een beloning op mijn schrijfwerk. 
Nu is dit dus niet meer en dat vind ik ontzettend jammer. Ook ik vond dat er iets moest gebeuren aan het snelle verdwijnen van je blog, maar dat had ook op een andere manier gekund.. 

... Ik ben gewoon ontzettend druk de laatste tijd. Het is druk op het werk, ik werk heel wat avonden en weekenden de laatste tijd. Als ik dan wel thuis ben bij mijn mannen, dan wil ik er ook echt zijn. Dan laat ik mijn 'blogwerk' even los.

Misschien krijg ik de smaak weer een beetje te pakken door deze blog (en misschien (hele kleine kans) mag ik wel die mooie Babboe gaan testen, ik weet zeker dat ik daar wel inspiratie van krijg ;)). 

Voor nu wens ik jullie allemaal een zonnige dag toe!

Een warme groet,

Liset

8 jaar geleden

Ja Nijn, ik ben een Themablogster voor MP.. :)

8 jaar geleden

Huh? Vergoeding voor reacties op blogs?

8 jaar geleden

Nou het gaat me niet om het geld hoor trouwens.. Maar dat is wat je nu krijgt inderdaad.. Mensen ga zo veel mogelijk blogs schrijven en dan stroomt de pagina vol! maar ik zou ook niet graag in de schoenen van de MP dames wille staan hoor ;). Denk dat het niet makkelijk is om de site 'schoon' te houden

8 jaar geleden

Er wordt blijkbaar achter de schermen hard gewerkt aan het verbeteren van de site. Vandaar nieuwe regeltjes om uit te proberen wat wel en niet werkt. Ik denk dat Mamaplaats in korte tijd erg populair is geworden door onze leuke blogs. Iedereen wil hier bloggen. Ik heb wel genoeg inspiratie, maar mis ook de vergoeding wel voor de reacties. Dan maar extra veel blogs schrijven, zodat het toch een beetje leuk bedrag wordt. :) Ik ben wel heel benieuwd wat er in de toekomst nog meer gaat veranderen en wat we krijgen bij 200 blogs! ;)