Snap

Babycommercial van Charlie & Vicky

Op een avond in augustus belde mijn beste vriendin me op... Es, ik heb een geweldige prijs voor jou gewonnen!!!!

Peggy, mijn vriendin, die me belde vertelde me dus dat ze via Facebook een winactie van Mamaplaats had gewonnen voor me. Een babycommercial...! Mijn aandacht was natuurlijk meteen gewekt. :) Ik was op dat moment nog in verwachting van onze eeneiige tweeling meisjes. Mamaplaats had in samenwerking met Hello Little Sprout een winactie en die had ik dus gewonnen t.w.v. 995 euro.! Joehoeeee!

23 oktober ben ik bevallen van twee prachtige meisjes Charlie & Vicky. Ik had van te voren al telefonisch en per mail contact gehad met Sabine en Charlotte van Hello Little Sprout. Ik merkte meteen  dat het hele prettige dames waren, lekker spontaan en meedenkend. We kregen de opdracht om te bedenken wat voor muziek we onder de commercial zouden willen, welk lettertype ons aanspreekt en of we bepaalde voorwerpen in huis in de clip wilden. 

Nadat de meiden geboren waren heb ik meteen een seintje gegeven aan ze, helaas moesten ze een paar weekjes in het ziekenhuis blijven. 1,5 week geleden mochten ze mee naar huis en de datum voor de opname van de commercial hadden we al gepland; maandag 16 november. Afgelopen maandag was het zo ver. Charlotte en Sabine waren in het echt precies zo zoals ik me had voorgesteld; lekker relaxed en gezellig. Dat bepaald meteen de sfeer die in het huis hangt en dat voelen de kleintjes ook. Sabine filmde vanaf het begin alles wat we deden en nee dat voelde echt totaal niet opgelaten of opdringerig. We hebben in die 1,5 uur allerlei dingen gedaan met de kleintjes, gewassen en verschoond, flesjes gegeven, geknuffeld met de grote zus en met ons en daarna lekker in het wiegje gelegd. Alles werd opgenomen :)

We hebben aan het einde samen nog wat details doorgenomen onze muziek keuze, lettertype etc. En je geloof het niet maar 5 uur later had ik de commercial al in mijn mailbox! Ongelooflijk! En wat was ie mooi!! WOW! Wat een kostbare herinnering, een absolute aanrader!!! 

Hello Little Sprout weet gewoon wat ze doen en hoe ze deze mooie momenten op beeld vast moeten leggen. 

Check it out: www.hellolittlesprout.com/sprouts/charlie-vicky

8 jaar geleden

DOM DOM van me...link staat nu aan het einde van mijn blog...natuurlijk mag iedereen die zien!! Zo trots!!!

8 jaar geleden

Leuk kan je het filmpje ook plaatsen of wil je dat liever niet?