Snap

alweer 2 jaar... nog 2 maanden..

2 jaar geleden rond deze tijd ( 7 uur 's morgens) lag ik er wel iets anders bij..

nu lig ik in lekker warm en ontspannen in mijn bed, met een dikke buik en moet ik nog 10 weken ongeveer.

Toen lag ik gespannen aan het infuus te wachten op mijn man in het ziekenhuis, ook met een dikke buik, niet wetend dat ik nog 10, 5 uur een dikke buik zou hebben en daarna voor het eerst moeder zou worden.

Ja alweer 2 jaar geleden dat onze kleine meid (die vandaag dus jarig is) ter wereld zou komen. Het was een rollercoaster van een bevalling maar ooooh wat waren ( en zijn) we trots. Een mooie meid.. Het waren 2 bewogen jaren waarin we veel moeilijke momenten hadden.. Kleine meid heeft het heel moeilijk gehad tot ong 12 weken (kma, reflux, fysiotherapie) mama kreeg te horen dat ze reuma heeft (nov 2015), opa (mijn vader) 2x een hartinfarct + bypass en moeilijkheden in de familie...

Maar er zijn ook weer hele leuke dingen Jazlynn krijgt een broertje eind oktober, en een neefje/nichtje begin september (mijn zusje is zwanger), een trouwerij begin september waar ze bruidsmeisje is, voor het eerst naar de psz in september en een nieuwe levensfase: peuter! Wauw afgelopen 2 jaar zijn voorbij gevlogen! Wat zal het komende jaar ons brengen??????

7 jaar geleden

Een dagje later, maar nog heel erg gefeliciteerd met je dochter! En natuurlijk ook gefeliciteerd met de zwangerschap van jullie zoontje, nog een paar weken! Wat kan de tijd toch snel gaan! Zo kan ik me nog als de dag van gisteren herinneren dat mijn dochter geboren werd, 42 cm en 2.145 gr., spontaan geboren met 33+4 weken, maat 42 was nog te groot!! Als ik nu naar haar kijk zie ik een flinke dame, 10 jaar alweer, een halve kop kleine als ikzelf, loopt inmiddels te zoeken in mijn kledingkast en schoenen past ze van mama ook al, dus met regelmaat de vraag: "maaaaam, mag ik deze schoenen van jou aan?". Geniet er zoveel als mogelijk van, met een tweede (of meer) zou je je wel willen splitsen om zo min mogelijk te missen van her groot worden... voor je het weet is de basisschool al bijna achter de rug, ze gaat nu naar groep 7! Dus genieten genieten en genieten! Ook van de laatste weekjes..