Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Alles over Lief!

Wie kent tegenwoordig het merk Lief! Lifestyle niet? Lief! Lifestyle werd in 2005 opgericht door Yvonne Woudstra en haar man. Eerder waren zij de oprichtsters van het kinderkledingmerk Ducky Beau, maar ze besloten het over een andere boeg te gooien. In een oud pakhuis in Giessenburg verkochten ze de eerste Lief! kleertjes. Basic kleding van goede kwaliteit met opdrukken als Lief! Stoer! En Ondeugend! De collectie werd met enthousiasme ontvangen en niet lang daarna stond het merk Lief! Lifestyle op de Jonge Gezinnen Beurs. Dit werd een groot succes. De rest is geschiedenis. Inmiddels kent Lief! diverse winkels in Nederland en in België. Daarnaast geniet het oer-Hollandse kinderkledingmerk nu ook bekendheid in landen als Spanje, Denemarken en Ierland.

Kenmerken

Lief! Lifestyle kenmerkt zich door de combinatie van eenvoud en herkenbaarheid. Het thema is Dutch Design en de klompjes zijn dan ook het handelsmerk. Doordat het thema Dutch Design is tref je veel kleertjes aan met ruitjes en de kleuren rood-wit-blauw. Lief! heeft een basic collectie met kleding die heerlijk zit en daarnaast perfect met alles te combineren is. Verder is er twee keer per jaar een nieuwe collectie. Deze collectie loopt van maat 44 tot en met maat 104.

Exclusiviteit

De oprichters van dit Nederlandse merk vinden het belangrijk dat de kleding exclusiviteit uitstraalt. Het is dan ook zeker niet de bedoeling dat Lief! Lifestyle kleding op iedere hoek van de straat verkrijgbaar is. Ook in een simpel winkelpand zal je niet snel een LiefF! Lifestyle winkel aantreffen. Ze kiezen bewust voor authentieke panden, omdat die entourage het merk net dat beetje extra exclusiviteit kan geven.

Zomercollectie 2013

Ook dit seizoen is er weer een prachtige, nieuwe collectie verkrijgbaar. Voor jongens bestaat de nieuwe collectie uit kleding met veel streepjes en de kleuren wit, turquoise, donkerblauw en helderblauw. De nieuwe meisjescollectie van Lief! Lifestyle bevat kleding met vrolijke randjes, kleurtjes en grappige, kleine details. Allerlei tinten roze voeren voor meisjes deze zomer de boventoon.

Meer dan een kledingmerk alleen

Inmiddels is Lief! Lifestyle veel meer dan alleen maar een kledingmerk. Zo zijn er naast kleding ook Lief! meubels, fietsen, spulletjes voor de kinderkamer, cosmetica, cadeaus en speelgoed verkrijgbaar. Daarnaast heeft ze ook haar eigen magazine en vond in mei 2011 het eerste Lief! Lifestyle Event plaats.

Lief! Lifestyle shoppen?

Ben jij na het lezen van dit artikel ook zo enthousiast geworden over Lief! maar weet je zo gauw geen Lief! winkel te vinden? Via lieflifestyle.nl/babywinkels kan je heel eenvoudig een winkel bij jou in de buurt vinden. Geen zin om er op uit te gaan of vind je de winkels toch iets te ver? Ook dat is geen enkel probleem. Lief! heeft namelijk haar eigen webwinkel. Bovendien kun je Lief! ook nog via andere webshops kopen. Kinderkleding heeft een breed assortiment met Lief! kleding en ook bij Noppies heb je veel keuze in Lief! kleding.

Het is daarnaast handig om je via deze website in te schrijven voor de nieuwsbrief. Op deze manier blijf je op de hoogte van de leukste acties en de beste aanbiedingen. Veel shopplezier!

Ben jij ook zo een fan van Lief! Laat het ons weten in een reactie hieronder.

Geschreven door mama Nienke