Snap

9-maandenbeurs reactie!

Hallo mamaplaats!!

Afgelopen zaterdag zijn we naar de 9-maandenbeurs geweest met de gewonnen kaartje. We hebben er super van genoten, maar in alle hectiek en gezelligheid ben ik schaam schaam helemaal vergeten om jullie persoonlijk te bedanken. Bij deze wil ik jullie alsnog super en hartelijk bedanken voor de kaartjes. We zijn met een leuke buit naar huis gegaan! Een stomer/blender, trompertjes, rompertjes, hippe t-shirts en we hebben ons laten informeren over katoenen luiers. Een welbestede dag dus!!

Nogmaals bedankt!!!

Groetjes, Michael, Anita en Roan

 

10 jaar geleden

Grappig, ik ben ook sopraan. :) Veel plezier tijdens de kerkdienst! Lijkt me ook wel spannend!

10 jaar geleden

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Ik zing niet klassiek, daar is mijn stem niet heel geschikt voor. Ik zing wel eerste sopraan waar ik mega trots op ben en mijn bereik is tot hoge B en ook daar ben ik mega trots op. Ik ben ooit gaan zingen omdat ik een gebroken kaak heb gehad en het een goed bewegingstherapie was voor mijn kaak.....niet te weten dat ik ook nog echt kon zingen ;-) Volgende maand mag in een keer zingen tijdens de kerk dienst, dat lijkt me ook een keer super om te doen. Veel plezier bij de 9mnd beurs :D

10 jaar geleden

Hoi Sandra, Wat leuk dat jij ook zingt! :) Ik zing in vocaal ensemble Vivace en Collegium Musicum. Vrij klassiek. Vivace heeft maar 7 leden en dat is echt zo bijzonder. Dit jaar wil ik weer naar de 9maanden beurs! Inmiddels ben ik namelijk al weer 27 weken zwanger van ons tweede kindje, dus genoeg reden om me weer zo'n hele dag te vermaken!! :D

10 jaar geleden

Hoi Nita, Wat leuk dat je kaartjes gewonnen had! En zeker een hele buit :D Ik zie op je profiel dat je in 2 koren zingt.....wat leuk! Ik ook :D Ik zing in een pop koor: www.thebeachpopsinger.nl wat voor koor zing jij?