Snap

15% korting op een item uit de kidscollectie bij H&M

Ja Ja, het is zover! De schoolvakanties zijn begonnen. De komende weken gaan veel mensen op vakantie en de koffers worden al gepakt. Maar, zijn de garderobes van de kinderen wel al aangevuld met zomerse items? Zo niet, dan hebben wij een leuke tip voor je!

Wanneer je naar een H&M winkel gaat krijg je maar liefst 15% korting op een artikel naar keuze.

Voor de girls

H&M heeft een ruim aanbod aan kleding voor de meiden. Van zomerse strandjurkjes en schattige rokjes tot shirtjes met een stoere tropische print. Combineer de outfits met vrolijke slippertjes of een stoere meidenpet!

Voor de boys

Ook voor de jongens is er genoeg keuze. Kies bijvoorbeeld voor een safari short of een lekker zomers t-shirt met kleurrijke prints. En wat dacht je van een stoere denim? Daan kun je nooit genoeg van hebben!

Zwemkleding

Zoals je van H&M gewend bent is er ook zwemkleding genoeg. De hele collectie van H&M for kids staat in het teken van vrolijke kleuren. Zo kun je kiezen uit hip of stoer, maar ook juist voor de schattige looks.

Alleen offline

Geen fan van online shoppen? Ga je liever naar de stad omdat het eigenlijk veel gezelliger is? Dat komt goed uit, dit is namelijk een offline actie. Ga snel naar een H&M bij jou in de buurt en laat onderstaande afbeelding zien op je telefoon of vermeld dat je gebruik wilt maken van deze aanbieding. Zodra je afrekent krijg je 15% korting op een artikel naar keuze op de kindercollectie. De actie is geldig t/m 3 augustus 2014. De korting is dus niet geldig in de webshop of in combinatie met andere aanbiedingen of sale.

De kleding van H&M zit comfortabel en is ook nog eens betaalbaar, dus waar wacht je nog op? Laat dat zonnetje maar schijnen!

     
10 jaar geleden

Mijn missie is al geslaagd, bedankt H&M :)!

10 jaar geleden

Marieke, ik had een keer een riem besteld online. Ik dacht zo' n brede bruine riem, kreeg ik het pakketje bleek het bijna een touwtje te zijn haha. Was niet helemaal duidelijk op de foto voor mij. Daarom ook altijd de stad in als ik kleding ga komen. Negen van de tien keer leg ik meer dan de helft terug na het passen als je zoveel besteld moet je alles weer terug sturen! H&M ik kom eraan.

10 jaar geleden

H&M is mijn favo winkel!! En ik shop toch nooit online omdat je bij H&M nooit echt weet hoe het valt. Ik ga dit weekend even een kijkje nemen bij de H&M hier bij mij in Haarlem.